Családinet.hu

Családinet Közösségek



Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Csacsogó lányokat,asszonyokat szeretnénk találni,akikkel megoszthatnánk az érzéseinket,élményeinket!/Férfitársaink is jöhetnek ám!Pl.:főzni szerető férjeinket is vonjuk be a beszélgetésekbe!Nálunk amióta a férjem nyugdíjba ment szinte mindig Ő főz.......ha látnátok milyen jókedvűen és milyen finomságokat tud./Őzvegyasszonyokat is szeretettel várunk.Nálunk barátságra és békére lelhettek,segítsünk mosolyogni a másikónknak,mert nincs mindig kedvűnk hozzá........!Egy-egy űzenettel tegyük széppé a napjainkat!Saját családi örömeinket Csacsogjuk el bátran,vagy épp kérjünk egymástól tanácsot ha valami aggaszt......... FORGÓSZÉL:sok szeretettel várom a galériátokat!Tegyétek kérlek szépen benneteket ide is be akiknek van! Levelek forognak zúgó szélsodráson kavargó körtánc kél ,pillanatspirálon megtestesül a szél. Hozzá egyik kedvencemet ajánlom.MAROON 5:Makes Me Wonder.................. Könnyedén,egyszerűen,mégis érdekesen!Mikről van mondva ez?Az írásaimról!E dícséretet most kaptam a blogomra,köszönöm!Ennél szebb dícséretet én még nem is kaptam! NÁLUNK EGYFORMA RANGBAN VAN MINDENKI!!!Ha valaki admin és talál olyat akit elfelejtettem annak-is-bevenni,kérem szépen:JELÖLJE BE AKIT KIFELEJTETTEM!!!Köszi,pussz!!!

nyílt - 48 tag

Fórumtéma: Havi 90 000Ft kajapénzt ,megcsináljátok velem?


Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (32 db)


09. 22. 08:55
kissnegabriella

mollika!Mikor ülsz le beszélni Mónikával?Drága nyareve!Együtt is talizhatnátok az ÉN DRÁGA PÉLDAKÉPEMMEL!!!????

09. 21. 21:02
molli29

O.k. Köszi Móni a választ, bocsi, csak most láttam meg. :)

09. 12. 12:52
kissnegabriella

Október 5.-től csak kis időre és:CSAK!!Hétvégeken jövök majd,hogy azért azt tudjam,hogy vagytok ,mi van veletek!!!

09. 11. 04:57
kissnegabriella

:)

09. 10. 22:09
szivosmoni

Szia Molli29!

A Skála nem hiszem, hogy engedi összevonni a kedvezményeket. Sőt, biztosan nem engedi. Sciennetes törzsvásárlóként a Skálában Skálás utalvánnyal lehet csak vásárolni. Ez azt jelenti, hogy a törzsvásárlók megrendelik a Skála utalványokat a saját webirodájukban, ha még nincs jutalékuk, vásárlási utalványuk, akkor a saját zsebükből kifizetik az ellenértékét = a Sciennetnek a bankszámlájára befizetik, és a Sciennet a kedvezménnyel csökkentett összeget tovább utalja a Skálának. A törzsvásárló a Skálás utalványt vagy az országos rendezvényen veszi át, vagy felmegy érte Budapesten a Zivatar utcai központba, vagy futárral házhoz hozatja. (Viszont a futár költsége elviszi a kedvezményt, ezért ezzel nem igazán élnek, csak ha többen összeállnak, és már megéri.) Szóval ez a Skálás utalványos vásárlás nem a legegyszerűbb. Ugyanakkor, ha már van például vásárlási utalvány a számládon, a saját webirodádban, akkor nem a zsebedből kell kifizetned az utalvány ellenértékét, így már mindenképpen megéri! :)

09. 10. 22:04
szivosmoni

Kedves Gabi!

Most van időm netezni. Egész délután a kölkökkel voltam, játszótereztünk, miegymás. Várom a találkozást. Minden rendben lesz. Vigyáznak rám, ne félj! :)

09. 10. 18:59
kissnegabriella

Móniii!!!!Szerencsés jó utat holnap hozzánk,Veszprémbe!!!:)

09. 10. 18:42
kissnegabriella

tisztelni fogjuk a döntésedet:)

09. 08. 17:31
molli29

Szólok majd, köszi! :)
Most olvasom a tájékoztatót és nézem, hogy itt a közelünkben milyen üzletek vannak a programban benne. A piacon pl. két húsbolt, tudom is melyikek...
A Skála is benne van, szintén itt közel, de ott nekem már 10% törzsvásárlási kedvezményem van. Vajon az 5% kedvezmény ennek ellenére is élne?
Kár, hogy a Spar nincs benne, oda járok minden nap vásárolni.
Még átrágom a dolgot, aztán döntök, belépek e. :)



09. 08. 12:28
kissnegabriella

amennyiben szeretnél regizni ,meg,hogy beajánljalak,csak szólj:)

09. 08. 11:56
molli29

Köszönöm a tippet, megnézem még ma. :)

09. 07. 23:22
szivosmoni

molli29 Menj fel a www.sciennet.com oldalra. A 4 felső menüből klikkelj a Termékpartnerek menüre. Itt vagy ágazat szerint keresel a menüpont bal oldali részén. Egyszerűen a legördülő menüből kiválasztod pl az élelmiszer ágazatot. Ugyanott, bal oldalon, beírod, hogy Budapest, vagy Kispesten, ahol laksz, az irányítószámot. Azt is bejelölheted, hogy a lakhelyed hány kilométeres körzetében adja fel az élelmiszerboltokat. Megadhatsz 5km, 10 km, 30 km-es sugarú kört is. A boltok aszerint vannak sorba rendezve, hogy melyik ad a legnagyobb kedvezményt. Ezek vannak legelöl. Aztán jönnek a kevesebb kedvezményt adó élelmiszerboltok.
Ha járt már arra termékpartneri referens,vagy egy agilis törzsvásárló, akkor biztosan van már bent kisebb-nagyobb élelmiszerbolt.

De kereshetsz úgy is, hogy konkrétan arra keresel rá, amit venni akarsz. pl. hús, cipő stb.

Ha kipróbáltad, kérlek írd meg a tapasztalatod! Kíváncsi vagyok rá! Akkor is ha örömteli, és akkor is, ha hiányolsz valamit!

Köszönöm!

09. 07. 19:50
molli29

Okszi, megnézem majd. Köszi.

09. 07. 14:02
kissnegabriella

:)igen a ScienNet saját oldala

09. 07. 11:27
molli29

Köszi szépen Móni a választ, már értem így...:)
Az a kérdés, hogy a közelünkben, Kispesten, ahol lakunk, van e már kisvállalkozó, vagy sarki közért, aki benne van a progiban...
Létezik lista, hogy mely közértek, helyek a már résztvevők?