Sziasztok!
Totya, még annyit hozzáfűznék a monológodhoz a parasztsonkával kapcsolatosan, hogy pia szaga van. : ))) Egyébként én még arról se hallottam, hogy van ilyen sonka.
Na, Nyareve jártas benne. : ) Talán nem véletlen. : )) Drágább, mint a fóliás?
Signetta mindent lát, hall, olvas, és jelen van. : )
Az óraállításról jelentem: március utolsó hétvégéje, vagyis ami most jön. Szombatról vasárnapra virradó éjjel 2-kor 3-ra kell igazítani az órát. Ez szolgálati közlemény volt a munkahelyemen.
A parasztsonka az teljesen olyan, mint egy nagy disznócomb a csülkével együtt, mindenféle művi beavatkozás nélkül, úgy ahogy megszabadították szegény disznókát tőle. Három hétig pácolják, és hagyományosan füstölik, nem gyorsan, hanem szép lassan. Ettől igazi sonka íze van, nem olyan, mint a zsugorfóliázott vizes, ízetlen sonkának nevezett förmedvények.
Én csak annyit hallottam róla, hogy sáros a gumicsizmája és svájci a sapkája, részegen tolja a kerékpárt a kocsmából... De ez asszem a sima paraszt nem? :d
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.
Kérjük, kapcsold ki a reklámblokkolót! A reklámokból tudjuk fenntartani az oldalt!