Családinet.hu

Családinet Közösségek



Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: A Feng Shui iránt érdeklődők, lakberendezésről, vagy csak úgy, BÁRMIRŐL :) szívesen beszélgetők közössége.

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: A Bagua térkép segít berendezni a lakásodat...


Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (4 db)


10. 28. 15:15
bitango

Én a házunkat is és a kertet is a feng shui elvei szerint próbáltam megépíteni. A ház és környezete harmóniában van a természettel. A kert vonatkozásában nem sikerült teljes mértékben a tervek szerint megépíteni. A főbb elveket igyekeztem a helyi adottságoknak megfelelően figyelembe venni.


09. 11. 16:11
kissnegabriella

Hű,akkor egyre biztosabban látom,nekem is munkaköri kötelességként is az agyamíg ,a szívemig el kell az információnak jutnia!:)

09. 11. 10:06
molli29

A feng-shui kifejezés a kínai nyelv kantoni nyelvjárásából származik, a feng jelentése szél, a shui jelentése víz. A szél és víz képviseli a folytonos mozgást, az áramlást, a chi-t, az életenergiát.A feng-shui általános alapelvei alapszabályok, hogy megtanuljunk harmóniában élni környezetünkkel.
Minden tárgy sugároz magából valamilyen energiát, ezért fontos, hogy csak olyan tárgyakkal vegyük körül magunkat, amelyekre ha ránézünk, vagy nap mint nap elmegyünk mellettük, pozitív érzéseket keltsenek bennünk. Ügyeljünk arra, hogy a meghibásodott dolgokat megjavíttassuk. (Például az álló óra egy helyben topogást jelképez, azt jelenti, hogy az adott területen megállt az idő, nem jutunk egyről a kettőre.)



09. 09. 14:18
kissnegabriella

:)mesélj amikor csak ráérsz!!!

1