Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Mit egyek reggelire?

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (519 db)

06. 06. 12:59
vicusmamesz

Én lennék a szakácskönyvek sztárja? És sülve, vagy főve? :D:D:D Nem reggeliztem...

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

06. 06. 11:17
Signetta

Hát, mert ezt meg nagyikám csinálta, és ő fogalmazott így, hogy gombócszerű tésztát csinál és azt sütni meg. :D De ettől népszerű vagy Vicus, csak nem a szakácskönyvbe :D

Joghurt, banán, és már alig várom a holnapot, mert maradt két rántott husi, azt fogom reggelizni. :D

06. 03. 16:26
vicusmamesz

A gombóctésztaszerűség egyik szakácskönyvemben sincs. Nem vagyok sikeres, biztos :D

06. 03. 11:15
Signetta

Melyik része nem érthető a felsorolásomnak? : ))

Joghurt, kicsit később pedig hammé pástétomos kenyeret csípős paprikával, mert már rég ettem. : )

06. 02. 14:43
vicusmamesz

félbevágtam, szeleteket belehelyeztem :) Amiről te írsz, el sem tudom képzelni mi lehet. De ha már nem mozog biztos ehető :D

06. 02. 13:27
Signetta

Joghurt, ilyen gombóctésztaszerűség sütve, amit nagyikám csinált, de most nem volt túl finom, eper cukorral, és a fámról cserkó! :D

Vicus, Te tömted meg? :D

06. 01. 13:10
vicusmamesz

Fokhagymás kifli gépsonkával töltve :)

06. 01. 13:06
Signetta

Megettem egy fél pizzás táskát, aztán joghurtot, kis idő után pedig fokhagymás zsíros kenyeret paradicsommal, paprikával. : )

05. 31. 17:07
vicusmamesz

:):):) Diós kalács volt a reggelim.

05. 31. 13:01
Signetta

Joghurt, utána pedig a vasárnapról megmaradt rántott husit és vakarót ettem meg. : )

05. 31. 10:14
kokuszpok2

ma sajtos kenyér paprikával.

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

05. 30. 13:43
Signetta

Azt én is szeretem. : ) Most pizzás és sajtos táskát hozatok, ha lehet még a pékségbe kapni! :D
Vicus, csak a kedvedért, reggel joghurtot ettem, utána pedig körtét és egy banánt! :D

05. 30. 11:29
vicusmamesz

Fárasztó lehet :D Én ma sima vajaszsemlét ettem reszelt sajttal, teával. Nosztalgiareggeli :)

05. 27. 10:26
kokuszpok2

Signetta, igen tecko-s.
Ma lekváros kalács volt.

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

05. 26. 12:04
Signetta

Vicus, majd a googléba keresek egy robotot. :D Egyelőre én írom, hogy JOGHURT, és utána ettem ilyen a coop-ba sült kiflit magába, és egy kis agyonporcukrozott epret. :D