Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

06. 10. 16:21
vicusmamesz

Hohó, ez nem hangzik rosszul! Szerintem még nem írtad! :) Holnapra palacsinta tortát tervezek. A többi még képlékeny.

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

06. 10. 13:29
Signetta

Már azt hiszem, írtam valahol. : ) Parizert beleteszed a meleg olajba. A belseje elkezd kifelé púposodni. Akkor megfogod, megfordítod (ha lehet, az olajat öntsd ki belőle), már akkor a horpadás van felül és szórsz bele reszelt sajtot. :D Aztán kiveszed, jól lecsöpögteted, a sajt beleolvad, és beleteszed zsömlébe. : )

Rántott karfiol, hétvégére juhtúrós és hordós káposztás sztrapi lesz. : )

06. 08. 15:22
vicusmamesz

Parizer sütés az milyen? Mert rántva szeretem, de a sültet így nem tudom elképzelni. Recepttárba vele drágám :) Rakott krumpli lesz.

06. 07. 13:28
Signetta

Jól van na, anyukám csinálja ezeket, én nem szoktam ilyen tésztát venni. :D De nekünk semmi bajunk nincs vele. :D

Ma parizert sütök sajttal. : )

06. 06. 13:00
vicusmamesz

Drágám, a spagettitészta az, amit a makaróniból kitolnak! :D Tehát a makaróni a lyukas. Ma fasírt lesz, sült krumplival.

06. 06. 11:13
Signetta

A makaróni a lyukas, vagy a tömött? :D Anyukám szokott tömöttből készíteni spagettit, neki megy, semmi gond nincs vele, én meg jól megeszem. :D

Hétvégén megint fincsi pipimell volt rántva, hozzá új krumpliból petrezselymes krumpli és saláta. :D Tele ettem magam vele. :D Ma pedig böjtölök. :D

06. 03. 16:27
vicusmamesz

Már emlékszem miért szoktam le a makaróni tésztáról. Nosztalgiából vettem egy csomaggal, kifőztem, és igen, kezelhetetlen! :D:D:D

06. 03. 11:12
Signetta

Jól hangzik, én amúgy is krumplis vagyok eléggé! : )
Ma azt hiszem, virslit fogok enni délben! : )

06. 02. 14:46
vicusmamesz

krumplis hirtelen kajáról jut eszembe: egyik alkalommal kínomban olyat csináltam, hogy krumplit felszeltem, rétegeztem kivajazott egy jénai tálba, megszórtam sóval borssal meg finoman fűszerkeverékkel, tettem rá szeletelt hagymát, sajtot, megint krumplit, lefedtem a jénai tetejével, és mikróban sütöttem kb 20-25 percig. Hmm :)

06. 02. 13:30
Signetta

Jé... most látom, tegnap egyszerre írtunk Vicus! :D
Ha megéhezek, sült krumpli, reszelt sajt rá, hozzá tejcsi, majonéz. : )

06. 01. 13:10
Signetta

Jaj Vicus, a köret volt petrezselymes új krumpli! :D
Kaptam megint epret a szomszéd nénitől, szép nagyok, gyönyörű sötét pirosak, de az ízük... ahh... :/
Tegnapról maradt tojásos hokedli, sali, ma megeszem. : ) Igaz, a noki már nem túl jó másnaposan...

06. 01. 13:10
vicusmamesz

Szilvás gombócot tervezek mára.

05. 31. 17:06
vicusmamesz

Panírba petrezselymes újkrumpli??? :o:o:o :D Ma babfőzelék lesz amint hazaérek.

05. 31. 13:00
Signetta

Nem szeretem nagyon a tojásos nokedlit, de mivel kaptam salit, így ezt csinálok, fincsa, friss salátával. :D

05. 31. 10:17
kokuszpok2

Hát most én is nagyon éhes vagyok, szinte már fáj.
Délben lebbencs leves lesz meg borsópörkölt.

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83