Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

05. 19. 09:02
kokuszpok2

lebbencs leves és túrógombóc.

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

05. 18. 11:23
vicusmamesz

Igen, biztos hogy volt már róla szó :) Maradt tokány, ma is az lesz :)

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

05. 18. 09:51
Signetta

Köszi az infót, pedig ezt már írtad valamelyik topikban. : )
Még nem tudom, mit eszek ma ebédre.

05. 17. 15:21
vicusmamesz

Nem teljesen simán, kis lisztbe beleforgatom :) Ma húsleves, borsos tokány.

05. 17. 10:58
Signetta

A hétvégéről megmaradt anyukám spagettije. : )

05. 16. 11:03
kokuszpok2

Grízgaluska leves és túrós tészta.

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

05. 13. 08:36
Signetta

Simán olajban megsütöd a hagymakarikákat? Ez most olyan de javu érzés, szerintem mi már ezt beszéltük egyszer valamelyik topikban. :D

Ma talán pizza lesz, de hétvégére csináltatok anyukámmal spagettit. : ))

05. 11. 13:21
vicusmamesz

Hú az nagyon finom! Én szoktam hozzá sütni még hagymaszeleteket is. Lehet valamelyik nap csinálok én is :)

05. 11. 08:15
Signetta

Vicus, ne már, hogy Te a diót eszed, nem a fát! :D Vén fejjel kell ezt nekem megtudnom? :o Eddig én a fát rágcsáltam mindenhez! :D
Mivel tegnap elment meghalni a kajám és két napig akartam enni a tortellinit, de így tegnap ettem meg a mai adagom. : ) Ezért, még mára nem találtam ki az ebédem, de lehet, sült krumpli lesz sajttal megszórva, hozzá majonéz és tejcsi.

05. 10. 17:17
vicusmamesz

Diófám az nincs. De azt nem is szeretem, csak a diót :D Karalábéfőzelék volt a menü.

05. 10. 10:37
Signetta

Tortellini, csak még paradicsomot kell venni hozzá, mert azt megettem reggelire :D

05. 09. 09:09
Signetta

Van diófád? : )
Ma gyümölcs, de hétvégén teleettem magam sajtszószos karfiollal és vargabélessel! : )) Jaj, de finom volt. : )) Alig várom a holnapot, mert még van a sütiből és tegnap este a szomszédom is hozott át ilyen kekszes, grízes sütit, csak még nem volt összeérve, ma nem ehetek ilyet, tehát holnap meo-zom. :D

05. 05. 11:44
vicusmamesz

Ma csinálok valami zöldséglevest, meg diós gubát. Mákért nem nagyon vagyok oda, dióm meg van még néhány marékkal :)

05. 05. 11:27
Signetta

Én tegnap pizzáztam, ma a kedvencem lesz, rántott husi krumplipürével, salátával! : ))

05. 04. 14:54
vicusmamesz

Hihi :) Megfordult. Tegnap ettem pizzát, ma lesz párolt ügy :)