Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

05. 04. 08:45
Signetta

Most azt hiszem, a Lidl-ben reklámozták a mexikói zöldség keveréket, kéne venni megkóstolni, hogy olyan-e mint régen. : )
A tegnapi pizzám másik fele lesz a mai menüm. : ) Már úgy megennék házi hambit is, de nálunk nem lehet kapni puffancsot, legalább is ott ahová én járok, ezek a hambi zsemlék pedig nem finomak. :/

05. 03. 16:32
vicusmamesz

Pizza nálam is felmerült opcióként, de talán majd holnap. Ma párolt zöldségeket fogok enni rizzsel.

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

05. 03. 13:07
Signetta

Pizzát eszem, bár nem érzem, hogy éhes lennék. : )

05. 02. 15:22
vicusmamesz

:) Ma tejfölös krumplileves, szilvalekváros derelye a menüm.

05. 02. 10:52
Signetta

Ügyike vagy! :D

Gyümölcs, mi meglepő! :D

04. 29. 16:20
vicusmamesz

Még jó, hogy én! A gyáriban csak a kakaósat szeretem, azt is csak ritkán, és nagyon frissen. Vajjal, szépen megsózva :) Ma sült csirke, cukkini, rizs, tzatziki a menü.

04. 29. 09:10
Signetta

A kalácsot Te sütötted? : )
No, én tegnap csináltam mézes mustáros pipimellet, de nem azt a knorr-ost, ez lesz mára is! :D

04. 27. 15:09
vicusmamesz

Csülökből babgulyás lett, sonka szombat estére volt főzve, tojással, tormával, kaláccsal. Utóbbi saját gyártmány :)

04. 26. 08:24
Signetta

Nálam a húsvéti menü sólet volt. :D

04. 22. 13:20
Signetta

Azért megváltozott, mert kezdtem cérnalevessel, aztán lett belőle hal, és a végén pizzát ettem! :D Ma lesz hal! :D

04. 21. 08:39
Signetta

Ma szerintem cérnalevest eszek, de délutánig ez még változhat. : )

04. 20. 09:47
Signetta

Vicuska, itt a húsvét, lepd meg magad füstölt csülökkel! :D Én azt tudom, hogy anyukám nekem húsvétra sóletet főz. :D Mára pedig maradt a tegnapi tortelliniből. : )

04. 19. 17:27
vicusmamesz

Én vasárnap rántottoztam. Tegnap spenót, ma töltött zsömle, aztán a héten valamikor már jöhet valami rendes ennivaló. Füstölt csülök pl :D

04. 19. 15:33
Signetta

Tortellinit csináltam mára. :D

04. 18. 12:50
Signetta

Hát... nekem nincs húsvéthoz kötve. :D Lehet, akkor majd egy deka sonkát nem eszek! :D
Ma ugye gyümölcs, viszont hétvégén teleettem magam megint rántott pipimellel, aminek a bundájába volt szezámmag, reszelt sajt, hozzá krumplipüré és sok-sok saláta! :D Már éhes is lettem. :D