Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Mit egyek reggelire?

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (519 db)

03. 23. 11:20
vicusmamesz

Egészségedre. Csak majd vigyázz azokra a kis golyókra, amik nyilat formázva mennek lefelé, hogy ne guruljanak szét :D http://i.ytimg.com/vi/L_ljDfoY-z8/0.jpg

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

03. 23. 09:02
Signetta

Elhatároztam, hogy mától minden nap eszek egy joghurtot, hátha nem fog ennyit fájni a hasam. El is kezdtem, a reggelim egy barackos, müzlis aktívia volt. : )

03. 21. 15:27
vicusmamesz

Reggelire ma csak pereceltem. De holnap kellene valami rendeset. Vajas pirítós, főtt tojás, kics sült bacon pl. :)

03. 21. 10:14
Signetta

Hát, talán baja az csak nem... : )
Na, megettem már egy banánt.

03. 18. 17:16
vicusmamesz

Végülis baja nem lehet tőle, friss termék, íze nincs..... :D

03. 18. 09:00
Signetta

Pizzára még nem próbáltam. : ) Anyu nagy kedvence ez a sajt.

03. 17. 15:16
vicusmamesz

Meg pizzára is jó, de azért nem árt mellétenni valami rendes sajtot :D

03. 16. 08:45
Signetta

A grill pipi husira nekem is illik, máshoz még nem nagyon ettem, azaz most a téliszalámis kenyérhez, amihez nem ízlett. : ) Szóval valószínű, igazad van Vicus, és rendesebb kajához illik a mozzarella. :D

03. 11. 15:48
vicusmamesz

Sült virsli, sült bacon, fűszervajas pirítós, ilyesmi :)

03. 11. 10:15
Signetta

Mi nálad a rendesebb kaja, amihez illik a mozzarella? : )

03. 10. 14:36
vicusmamesz

A mozzarellának leginkább állaga van, íze vajmi kevés. Bár én is szoktam eszegetni paradicsomszelettel, bazsalikommal, de csak valami rendesebb kaja mellé. :)

03. 10. 10:55
Signetta

Nem értem, mit szeretnek annyira a mozzarellában? Reggelire ettem téliszalámis kenyeret paradicsommal, hozzá mozzarellát, de nem voltam tőle elragadtatva. Már ettem régebben is, de finomabbra emlékszem, meg volt, hogy raktunk a grill husi tetejére, úgy finom volt. : )

03. 09. 17:25
vicusmamesz

Mákkal töltött, vagy szórt mákos? Utóbbit egy időben sokat ettem.

03. 08. 14:21
kokuszpok2

mákos kifli kakaóval.

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

03. 08. 12:44
vicusmamesz

Igen, azt ismerem. Tényleg nem olyan jó. Főleg az árához képest! Madaras teszkóban kaptam kacsamáj pástétomot, azt reggelizem 2 napja :)