Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

03. 28. 11:45
vicusmamesz

Signetta: olvasás 1-es, leülhet :D Székelykáposzta is megvolt, péntekszombat azt ettem. Vasárnap pedig sajtba panírozott csirkemell, rizs, cékla. :) Husi van még, ma spenóttal eszem.

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

03. 28. 09:26
Signetta

Gyümölcsnap, gyümölcsnap... :D Hétvégén krumplipüré volt csirkemelles pörkölttel és savanya ubival. Salátát akartam venni hozzá, sehol nem lehetett kapni, csak fonnyadtakat. :(

03. 25. 09:54
Signetta

Milyen a zöldséges palacsintád? : )

03. 25. 09:54
Signetta

Székelykáposztának? : )
Ma még mindig a spagettit eszem, hétvégére pedig csirkemellből pörkölt, krumplipüré és zöldsali lesz. : )

03. 24. 13:44
vicusmamesz

Megvan még. Holnapra tervezem. Ma zöldségleves, palacsinta :)

03. 24. 13:29
Signetta

Megetted, vagy megvan még? :D
Ma lesz a spagetti, tegnap elmaradt. : )

03. 23. 11:17
vicusmamesz

Hogy-hogy mi? Terv :D Ma lecsózom.

03. 23. 09:00
Signetta

És a hordós káposztából mi lett?

Szerintem ma spagetti lesz.

03. 21. 15:28
vicusmamesz

Székelykáposztát csak terveztem, hozzávalókat beszereztem. Aztán más lett belőle. Natúr szelet, sült hagymával, krumplipüré.

03. 21. 10:13
Signetta

Mért, Te is székelykáposztát csináltál hétvégére? :D Vagy pénteken ettél bundás kenyeret hordós káposztával? :D
Ma gyümölcsnap, ami nem baj, mert fáj a hasam!

03. 18. 17:17
vicusmamesz

Én is vettem savanyú káposztát, még nem tudom mikor lesz feldolgozva. Ilyen is van, hogy ugyanazt főzünk? :) Ma tejszínes parajos csirkeragu lesz rizzsel.

03. 18. 08:58
Signetta

Vicus, most kezdődött az év, vegyél ki szabadságot! :D
Mivel hétvégén székelykáposzta lesz, így van hordós káposztám, ezért csinálok ma hozzá bundás kenyeret, mert imádom vele. :D

03. 17. 15:18
vicusmamesz

Én ma krumplis tésztázom. Tegnap volt finom raguleves meg aranygaluska. Nekem is hétfői. A baj majd szombaton lesz, mert akkor szombati kedvem lesz, mégis dolgozni kell.

03. 16. 08:43
Signetta

Messze állok én az elfogyástól. :D
Teljesen meg vagyok zakkanva, mert hétfői hangulatom van, és gyümölcs napoznék folyamatosan. :D Még nem tudom, mi lesz a menü. : )

03. 11. 15:48
vicusmamesz

El ne fogyj a végén nekem! :) Kicsit nagy adagra sikerült a rakottas. Ehetem ma is :)