Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Mit egyek reggelire?

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (519 db)

01. 25. 11:45
Signetta

Hány volt az a néhány? :D
Reggel ettem mandarint, sikerült most mag nélkülit és jó édeset venni, utána pedig ilyen kakaós, túrós sütit, de csak kicsit. : )

01. 21. 12:33
vicusmamesz

Ma pereces nap volt. Nam, nem pereceltem el, csak vásároltam néhányat, aztán jól megettük :)

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

01. 21. 08:43
Signetta

Azt hiszem, nem reggelizek, de ma nem is eszek... :(
Kokipoki, csak simán beleszórod a szezámmagot?

01. 20. 11:44
vicusmamesz

Hát nem is Signettám! :D kokusz: és még jól vagy...? :)

01. 20. 09:32
kokuszpok2

Hát a reggelim az kefir szezámmaggal.

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

01. 20. 09:01
Signetta

Ja, hogy ja! :D Ez esetben én kérek elnézést! :D Nem tudtam, hogy Te főzöl az utcátokra! :D

01. 19. 14:12
vicusmamesz

Ó, köszönöm :) Tényleg finom. Én is tudom ám mennyi a kapacitásom, sokszor nem véletlen, hogy többet csinálok. :)

01. 19. 08:15
Signetta

Vicus, régen kidobtam, most pedig rájöttem már, hogy kb. mennyi a kapacitásom és az kb. mennyi, mekkora burgonyák, és csak annyit sütök, amit megeszek. : )) Szerintem, ahogy én sütöm és szeretem a burgonyát, abból nem is lehetne már másnap ilyet készíteni. :D
De egyébként merő jóindulatból "mondtam", hogy miket ki nem tudsz találni! : ) Nekem ilyesmi eszembe se jutna, pedig hasznos és biztos, finom is. Csodálom inkább a kreativitásod! : ))

01. 18. 15:32
vicusmamesz

Azért ebben nincs teljesen igazad :) De most ebben mi volt a furcsa? Te mit csinálsz a maradék hasábkrumplival? Mert simán melegítve szerintem ehetetlen.

01. 18. 11:25
Signetta

A póréhagyma nem büdi. :D De, hogy Te miket ki nem tudsz találni Vicus! :D

Pástétomos kenyeret ettem csípős paprikával, utána pedig sütikét. : )

01. 17. 12:11
vicusmamesz

Maradék sültkrumlira ütöttem tojást, tettem rá hajszálvékonyra szelt sajtot, pirospaprokát, meg póréhagymát. Azóta fogmosás/rágó/fogmosás/rágó :D

01. 17. 09:00
Signetta

Jahm, a boltosoknak érdekük, hogy még a több napos pékárút is eladják...
Gyümölcs. :D

01. 14. 11:33
vicusmamesz

Az eladó kislány. Egyszer kérdeztem tőle valami perecről este, hogy mikori. Azt mondja nekem: mai, de ennél bővebbet nem tudok mondani. Na gondoltam is, akkor biztos még a reggeli sütés, úgyhogy nem kértem. :D De ma kértem, megettem kettőt teával :)

01. 14. 08:27
Signetta

Ki volt az a galád, aki átvert, Vicus? :D
Azt hiszem, csak pomelot fogok reggelizni.

01. 13. 17:05
vicusmamesz

Nem volt ma kedvem édeset enni, itthon készíteni meg időm nem volt. Pékség, valami pizzás táska. Azt mondták finom. Nem mondtak igazat...