Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Mit egyek reggelire?

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (519 db)

11. 03. 09:00
Signetta

Vicus, csak nem miattam szegényednek el!? :D De most, hogy megemlítetted, eszek egy banánt, vagy körtét, vagy szőlőt. :D

11. 02. 14:42
vicusmamesz

Nocsak-nocsak. Mi lesz így a banántermelő országokkal??? :D Én kakaós kalácsot ettem, forró volt mikor hozzám került! :)

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

11. 02. 11:30
Signetta

Ahh... én is szoktam puffancsos hambit csinálni. : )) Most, hogy így felhoztad Vicus, kutatok fel hambit, anyummal pedig készítetek bele fasírtot, mert attól jobb nincs, aztán sajt és teleteszem zöldséggel. :D
Reggelire az új pékségből hozatott minipizzát ettem, de ettől függetlenül éhes vagyok. :D

10. 29. 15:17
vicusmamesz

Tudom nem nagyon illik reggelinek, de nagon korán ébredtem, és fakras éhesen. Csináltam 2 hamburgert magamnak, tudjátok abból a régifajta hagyományos puffancsból! :)

10. 28. 12:22
vicusmamesz

Szerintem itt is valami egyedi eset lehetett, igaz nem megyek minden nap teszkóba, mert kenyér a péktől jobb, mást meg nem kell naponta vásárolni. 1 hónapban egyszer tesco, egyszer auchan, a közteseket meg kisebb boltokban oldom meg.

10. 28. 09:13
Signetta

Nekem is ízlett a baconös fikli. :D Én is akartam már venni ezt a tejfölös, fokhagymás kiflit is, de még nem futottam össze vele. :D Lehet, itt nem is sütnek ilyet.

Ettem pogit teával. : )

10. 27. 11:32
vicusmamesz

Valami olyasmi. Túl sok tejfölt nem láttam rajta, de nyilván beleivódott, mert jó fokhagymás volt! :) Ma is ettem volna olyat reggelre, de lusta disznó voltam tegnap, nem mentem boltba, így fagyasztóból rántott zsömle lett virslivel.

10. 27. 08:50
kokuszpok2

Na ma nekem is banán volt reggelire.:) A baconös kiflit én is kipróbáltam a hétvégén , tényleg finom.:) A tejfölös foghagymás az milyen, meg van kenve vele?

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

10. 27. 08:43
Signetta

Jó huzatotok van! :D
Azt hiszem, én is nézek valami gyümölcsöt reggelire. Talán van még banán és körte. Lehet, eszek valami laktatót is, mert éhes vagyok kissé. : ) Csípős paprikát fogok enni valamivel. : )) Vettem libazsírt, azt is meg kéne kóstolni, de az hagymával jó. : )

10. 26. 14:42
vicusmamesz

Érdekes, a rántott zöldségekből nekem is nagy mennyiségek csúsznak le. Egyszer 3,5 kilós karfiolt csináltam meg rántottnak, és nem maradt uzsonnára (gyerekek még itthon laktak!) :) Ma Signettát utánoztam, és csak gyümölcsöt reggeliztem. Egy piros, meg egy zöld almát :)

10. 26. 08:09
Signetta

Vicus, az ebédből, ami velős. :D De azért eszegetek délelőtt is. : ) Ma pl. a minipizzám fogom megenni. :D
Ebéd pedig rántott patisszon lesz. : ) Na, ebből töménytelen mennyiséget tudok enni. :D

10. 25. 11:13
vicusmamesz

Jézusom! Miből élsz egyáltalán, ha reggelire 1 banán, vacsorára semmi? :D

10. 25. 08:45
Signetta

Ma gyümi lesz. : )))
Hétvégén hoztak mini pizzát a szomszédomék a pékségből. Nem szoktam vacsizni, de nem bírtam megállni, hogy ne egyem meg az egyiket. :D Nagyon finom. : ) Legközelebb viszont tésztába töltött virslit fogok venni, mert azt mondják, az is nagyon finom. : )

10. 22. 07:59
Signetta

Jól van, cikizzetek csak Kokipokival, bírom. :D Ma még nem böktem semmire. :D

10. 21. 17:59
vicusmamesz

Könnyű neked Signettám, nem kell sokat agyalni hogy mit reggelizz. Csak ráböksz valamire abból a 3-ból, amit szoktál :D