Családinet.hu

Családinet Közösségek



Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Mit egyek reggelire?


Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (519 db)


07. 16. 11:24
kokuszpok2

1 db nápolyi.:)

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

07. 16. 08:22
Signetta

Nem sűrűn reggelizek, de most gyümölcsön kívül nem bírnék mást megenni én sem.

07. 14. 15:32
vicusmamesz

Ebben a melegben reggeli? Joghurt vagy dinnye :)

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

07. 14. 11:08
kokuszpok2

Na akkor kipróbálom.

Ma barackkal indítottam.

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

07. 08. 08:22
Signetta

Lehet, az biztos, hogy jobb. :D

07. 07. 15:25
vicusmamesz

Talán krémesebb, puhább, és nem olyan agresszív az íze. Az ára meg majdnem ugyanaz.

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

07. 07. 08:25
Signetta

Igen, sokkal jobb, mint a karaván, teljesen más ízű. Bár, én a karavánból is be tudok vágni egy rahedlit, ha nekikezdek. :D

07. 06. 11:35
vicusmamesz

Affene, most csorog a nyálam! :D Ez nem tudom mitől jobb mint pl a karaván, de sokkal finomabb.

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

07. 06. 11:30
Signetta

Isteni fincsi, füstölt sajt, és csillagászati ára van. : )) Most is megettem egy tekerccsel magába. : ) Régen Szlovákiából hordtuk. : )

http://www.klikkide.hu/images/lexikon/1parenyica.jpg

http://www.pirosaranybolt.com/kepek/tejtermekek_kepek/paranyica.jpg

http://sajtgasztro.hu/images/Parenyica.jpg

07. 05. 11:33
kokuszpok2

Túrós palacsintával indítottam a napot.

Milyen az a parenyica sajt? Még sosem ettem...

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

06. 30. 07:46
Signetta

Hát... tegnap én is bevágtam a paranyicát magában. :D Nem ettem hozzá semmit. :D

06. 29. 11:41
vicusmamesz

Hm... jól hangzik nagyon! Parenyicát is imádom, annyi a bajom vele, hogy megveszek egy ilyen kis gurigát aranyáron, és képes vagyok egy vacsorára megenni :)

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

06. 29. 09:10
Signetta

Reggelire ettem tölteléket, de van paranyica sajt itthon, lehet, abból is csipegetek. :D
Vicus, nagyon guszta, ha megcsinálod számolj be róla légyszi, hogy ízre is finom-é. :D Bár, csak finomságok vannak benne, tehát már rossz nem lehet. : )

06. 29. 09:08
Signetta

No, pirítósra vagy mártogatósnak egy krémsajt recept. : )) Még nem csináltam, de mivel sajtos vagyok, így megragadta az ízlelő bimbóimat. :D

Francia krémsajt
Hozzávalók: 50 g túró, 50 g krémsajt (zsírszegény), petrezselyem, snidling, 2 gerezd fokhagyma, só, őrölt fehérbors, szemes fekete bors
Elkészítés: A pépesre zúzott fokhagymát, az apróra vágott snidlinget és petrezselyemzöldet összekeverjük a tehéntúróval és a sajttal. Ízesítjük fehér borssal, sóval. Henger alakúra formázzuk, majd a durvára tört feketeborssal megszórjuk. Hűtőszekrényben érleljük néhány órát. Barna kenyérrel fogyasszuk.

06. 28. 10:46
vicusmamesz

Signetta kedves, ez nagyon jól néz ki! Ki fogom próbálni! :)

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)