Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

08. 09. 09:12
Signetta

Na, a köménymag nálam mindig kimarad, hiába kell valamibe. :D
Gyümölcs a mai menüm, viszont szombat, vasárnap teleettem magam anyukám sóletjével, ami isteni finom volt. :p Szóval, ma van mit böjtölnöm. :D

08. 09. 07:41
kokuszpok2

Nálam anyum hívja így hogy dinsztelt krumpli. A párolt káposztára kell egy pici cukor, meg köménymag.

Mákos tésztával próbálkozom ma.

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

08. 06. 16:42
vicusmamesz

:) Köszönöm :) Most meg töltött paprikára vágyom. Szerintem holnapra az lesz. Friss meleg kenyérrel az igazi :)

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

08. 06. 08:25
Signetta

Vicus, Te mi recepteket nem tudsz! :D Olyan jó még olvasni is őket, hiába nem vagyok húsos. : )
Még ma nem tudom, mit eszek ebédre, lehet, elleszek a körözöttel, de hétvégére anyukám csinál sóletet, már most csöpögök érte. :p :D

08. 05. 17:38
vicusmamesz

Megvan az esti, mert nap közben csak csipegettem, és mint látszik még munkában vagyok... Tarja hirtelen kisütve, tejmártásba forgatva, sajttal meghintve, sütőben készregyártva. Rizzsel, paradicsomsalátával. Csak érnék már haza! :)

08. 05. 09:26
Signetta

Vagy tészta leves vagy tejbegríz, vagy még nem tudom. :D

08. 04. 14:30
vicusmamesz

Nekem ma a maradék leves van, estére meg megint olyan olaszt tervezek, amit múltkor írtam.

08. 04. 10:26
Signetta

Nem szereted a halat (se)? :o :D Azt tudom, direkt volt idézőjelben, de még most se értem, miért? A panír más volt rajta? Ettem már dinsztelt káposztát, csak csinálni nem csináltam még. :D
Tegnap rendeltünk rántott sajtot... annyit hoztak, nem bírtam megenni és finom is volt. :D
Ma parizert sütök sajttal, ha éhes leszek, ugyan is, most reggeliztem és szerintem a tegnapi estebédemet se emésztettem még meg rendesen. :D

08. 03. 11:54
vicusmamesz

Szerintem vacsorára hamburgert fogok enni. Ebédre meg hoztam tejfölös krumplilevest.

08. 03. 11:53
vicusmamesz

Nem kérek halat! :D Nem volt véletlen az idézőjel a husinál te jány! :) :) Káposzta dinsztelve nagyon jó! De én nem szoktam főzőcskézni előtte, nem is tudom hogy melyik ivdéken csinálják úgy. Én csak kicsit lesózom, és olajon párolom. Saját levében fog megfőni. Némi fűszert érdemes tenni hozzá, meg a végefelé cukrot. Próbáld ki!

08. 03. 10:29
Signetta

Jaj, a halat kifelejtettem tegnap a felsorolásból, ha szereted. :D
Ma úgy néz ki, a kedvencem lesz, rántott sajt. :D

08. 02. 15:18
Signetta

"Gusztustalan" rántott hús? :o Mibe panírozod már be? :D
Sorolok könnyűt, krumplifőzelék, borsófőzelék, káposztafőzelék, grillcsirke salival. : ) Most hirtelen ennyi jutott eszembe. :D
Ez a dinsztelt krumpli nekem is új megnevezést, mert az ilyen krumplikészítést mi se így hívjuk. :D Mindig tanulunk valami újat. : )) De dinsztelni nem is így kell, nem? Mondjuk, ebben totál nem vagyok járatos, káposztát még nem dinszteltem. :p

08. 02. 12:25
vicusmamesz

Ma ilyen "gusztustalan" rántotthús lesz, holnap meg valami könnyűt kellene, de még nem találtam ki. Várom az ötleteket! :) A főtt megpirított krumplit én is szeretem, de még nem jutott eszembe dinszteltnek hívni! :)

08. 02. 11:58
kokuszpok2

Ma székely káposzta nálam.

A krumplit megfőzöd és utána olajon kicsit megpirítod.

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

08. 02. 09:23
Signetta

Gyümölcs, de hétvégén spagetti volt sok-sok sajttal. :D