Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Mit egyek reggelire?

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (519 db)

08. 30. 11:43
vicusmamesz

Na jó: perectojáspirítóskakaóskalácsvajaskalácsfelvágottmagoszsemlesonkabriós volt a reggelim múlt héten :D

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

08. 30. 08:51
Signetta

Nem magaddal beszélgetés... Megjöttem, visszaolvasok, mi finomakat reggeliztél, és megkívánok valamit belőle, ma már azt ennék! :D

Egyelőre a joghurtocskámat ettem meg. : ) Azt hiszem, hamarosan fogok enni foghagymás zsíros kenyeret zöldpaprikával, mert kívánja a szervezetem. :D

08. 29. 15:51
vicusmamesz

Ja, persze. Mit beszélgessek itt magammal??? :D

08. 29. 12:27
Signetta

Vicuska, 2 hét alatt tele kéne, hogy legyen minimum 2 oldalnak azzal, hogy mit ettél reggelire! :D
Jókor térek vissza, hétfő, gyümölcsnap! : ))

08. 15. 11:40
vicusmamesz

Reggeli: hétvégi "buliból" maradt sütike :)

08. 12. 13:07
Signetta

Köszi! :D Ezért is mertem ide leírni, mert tudtam, csak mi ketten irkálunk ide többnyire, és Te megőrzöd a titkom! :D

Reggeli joghurt, tízórai pizza. :D

08. 12. 10:38
vicusmamesz

Rám számíthatsz, nem árullak be totyának! :D Paprikás rántottát reggeliztem.

08. 10. 09:16
Signetta

Köszi Vicus! :D Nem érdekel már engem, finom, megeszem. :D Egyébként, tegnap megedtem még egy csomag ropit, meg ettem ilyen mint a drazsé, kívül csoki belül meg keksz van, és nagyon finom. Ennyit a gyümölcsnapomról. :D De psssszt! :D

08. 10. 07:47
vicusmamesz

Ehh, és még a gyümölcsnél sem lehet tudni, hogy milyen. Mivel permetezték, milyen génmódosított, stb.

08. 09. 13:17
Signetta

Tudunk mást tenni? Lehet, soha semmit nem ennénk meg, ha tudnánk, miből is készül. : ) Akkor meg éhen halnánk, és a világ szegényebb lenne két emberrel! :D

Ma gyüminapozok, tegnap a szomszédtól kaptam egy fél dinnyét, mert nagyon finom! :D Abból ettem már, meg banánt! : )

08. 08. 15:41
vicusmamesz

lehet simán struccpolitikát kéne folytatni, "amíg nem tudom mi az nem idegesít" alapon!? :D

08. 08. 11:46
Signetta

Joghurt, de már kezdek éhen halni :D

08. 05. 09:36
Signetta

Jó, de a Tesco-ba se csak kenyeret sütnek. : )) És pl. a zsömle náluk még az a régifajta, ami nincs felfújva. Na, mindegy, azért meggondolom, hogy bármiféle pékárut vegyek ott legközelebb. De amúgy ugyan így benne volt a madaras tesco és név nélkül, de mondták, szabálytalanságok miatt több ilyen üzletláncot megbüntettek. Igen, ez meg a másik, hogy ki tudja, más miből süti, csinálja az élelmiszereket...

08. 04. 13:18
vicusmamesz

Kenyeret a péktől! Mindig mondom! No azt persze azért nem tudjuk ő miből dolgozik...

08. 04. 12:22
Signetta

Jaj, most amúgy is volt a híradóba, hogy a Tesco-ba mennyi lejárt szavatosságú terméket találtak, meg az ilyen lisztből sütötték az ottani pékárukat... pff. :/

Joghurtot ettem reggel.