Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Mit egyek reggelire?

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (519 db)

05. 14. 11:46
vicusmamesz

Egészségedre! :D Nem, nem hízom tőle, csak (khm) meghajtott. Kicsit sokat ettem egyszerre éhgyomorra.

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

05. 13. 09:42
Signetta

Nálam azért vált ilyenné a banán, mert hetekig nem ettem. : )
Ugyan már, narancstól, gyümölcstől nem hízol. :D Vagy de? :D
Tele vagyok, mint a duda... : ) Pirítottam 2 szelet magos kenyeret, kentem rá padlizsánkrémet. Eszem, már az elsőnek elég furi volt az íze, de a krémtől annyira nem volt feltűnő. Erre enném a másodikat, látom, penészes a kenyér. :/ Ez nem szegte kedvem, kidobtam az egész zacsival, elővettem a rendes fehér kenyeret, tettem rá sonkát és paprikát, jól tele is ettem magam vele bosszúból. :D

05. 12. 10:33
vicusmamesz

Én mostanában már alig vettem banánt, mert többször belefutottam ebbe. Akkor inkább nem. A spáros vödrös narancs viszont itt idén valami fergetegesen finom volt, csak túlettem belőle. Ne kérdezzétek az eredményt... :D

05. 12. 10:01
Signetta

Nem, de úgy tudom, hogy az ilyen banánt adják az állatoknak az állatkertben. :D Mondjuk, nagyikám kifejezetten ezt a banánt szereti. : ))

05. 11. 09:36
vicusmamesz

Ja értem! Azt hittem arról a fajtáról beszélsz, ami az életben nem lesz finom, kemény mint a tüzifa, édesnek nem édes, aztán barnul meg, de belül ugyanolyan ízetlen és kemény marad :-D

05. 10. 11:55
Signetta

Takarmány banánt. :D Úgy meg volt már barnulva, plötty volt, hogy állítólag ilyeneket adnak az állatoknak a zoo-ban. :D
De ma reggel, szép friss, egészséges banánt ettem, most pedig epret fogok. : )

05. 07. 16:08
vicusmamesz

Mit ettél?????? :D

05. 06. 09:26
Signetta

Áááá... ez a kép biztos photo shop-os. :D
Ettem egy takarmány banánt reggelire. :D

05. 05. 12:39
vicusmamesz

Ennyire nem volt szép, meg én csíkokra szoktam vágni a sonkát mert úgy könnyebben ehető, de akkor azt ettem! :D

05. 05. 09:50
Signetta

Ilyen volt Vicus? :D
http://azonos.freeblog.hu/files/ham_and_eggs.jpg
Akkor bizony ez az, és guszta. :D

05. 04. 14:34
vicusmamesz

vékony szelet sonkán tükörtojások. Ez a ham & eggs? :D

05. 04. 10:27
Signetta

A szokásos reggelim volt magos kenyér pirítva padlizsánkrémmel. : ) Rá 1 órára pedig ettem levestölteléket. : )

05. 04. 08:25
kokuszpok2

vajas kalácsot ettem mivel a lekvárt nem találtam...:)

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

05. 03. 12:00
Signetta

Néztem Tesco-ba azt a zöld fűszeres vajat, én itt nem láttam. :/

04. 30. 15:44
vicusmamesz

A mai reggeli pirítós volt, margarinnal, kemény tojással, sajttal és pirosarannyal.