Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

07. 09. 15:50
vicusmamesz

Gyerekkoromban ettem finom egrest, de az már rég volt. Lehet csak az idő édesíti meg. :) Nem vagyok oda a gyümölcslevesekért... Ma szerintem csak hazafelé beugrok egy gyrosért.

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

07. 09. 11:54
kokuszpok2

A büszke másnéven, pöszméte, vagy egres.:) Felteszed főni, behabarod tejjel, só, meg cukor, ennyi. Mondjuk túl kevés cukrot tettem bele, kissé savanyúra sikeredett.

Ma töltött káposztát esek és almás lepényt, persze azt nem én sütöttem.

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

07. 09. 09:13
Signetta

Nem, nem minden nap, csülkös babgulyásra nem muszáj meghívnod, abból csak a levet enném meg és a zöldségeket, max egy kis sovány husit. :D
Ma ismét kínai. :D

07. 08. 15:23
vicusmamesz

Na szép... Minden nap én etesselek? Ilyen távolból :D Egyébként ma meg csülkös babgulyás lesz.

07. 08. 08:12
Signetta

Végül is leírtad igen, hogy mi lesz az ebéded, de azt nem írtad, hogy "Signetta, ha van kedved gyere, meghívlak ebédre!". :D :D Ezt a spagettit is szívesen megettem volna, csak jelzem. :D
Ma a változatosság kedvéért kínai lesz. :D

07. 07. 15:28
vicusmamesz

Rá bizony! De mi az, hogy nem szóltam? Itt szóltam!!! :) Sajtot kihagytam, volt elég karfiol. Ma meg valami spagetti lesz sajtmártással, benne kis újhagymával, paprikacsíkokkal, szalonna és gépsonkakockákkal. Sajtot teszek a tetejébe és megsütöm. Csak érjek haza! :D

07. 07. 08:20
Signetta

Rávetted magad Vicus? :D Ha igen, nekem miért nem szóltál? :D
Ma ha nem kapok borsót, amiből pörit csinálhatok a nokedli9hez, kénytelen leszek megenni a karfiol pörit ma is. :D

07. 06. 11:38
vicusmamesz

Mijaza büszkemártás...?:o Rántott karfiolt fogok csinálni, meg sajtot. Olyan régóta jár a fejemben, hogy ma ráveszem magam :)

07. 06. 11:33
Signetta

Én még sose ettem büszke mártást... hogy elehet együtt enni a levessel? :o:D:D

Karfiolpöri nokedlivel. : ) Prototípus lesz. :D

07. 05. 11:30
kokuszpok2

Borsóleves nálam, meg talán büszkemártás. Majd beszámolok milyen volt, mert gyerekkorom óta nem ettem büszkét.

07. 05. 11:18
vicusmamesz

Nekem ma karfiolleves, lekváros bukta :)

07. 05. 08:44
Signetta

Pénteken megvolt a tejbegríz, sok-sok kakaóval. :D Mindig azt mondtam, a tejbegríz csak nasi, de rá kellett jönnöm, nem. :D Úgy jól laktam vele, hogy csak másnap délben ettem. :D
Ma a szokásos hétfői kajám lesz. : )

07. 02. 14:48
vicusmamesz

No a tejbegríz nekem is napok óta listán van, csak dátum nincs még mellé írva :) Ma csíkos csirke lesz rizzsel, és koviubival.

07. 02. 09:31
kokuszpok2

Palóc leves és brassói ebbe a melegbe. Lehet nem is eszek...

07. 02. 09:01
Signetta

Minden igaz, tejbegríz lesz, kb. 2 hónapja rajta vagyok a feladaton. :D