Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

06. 09. 15:54
kokuszpok2

A mamám engem is beijesztett a karalábéfőzelékkel, de szerencsére csak kics fás karalábéja volt.:) Így megúsztam.:)

Lebbencs leves, rakott kelkáposzta mára.

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

06. 09. 15:51
Signetta

Tegnapi maradékot ettem ma. : ))

06. 08. 10:14
Signetta

Ma burgonya krokett, röszti, rántott karfinyol. : ) Meg persze majonéz hozzá. : )
Hétvégén nálunk krumplifőzelék volt, sült virslivel. : ) Nagyon jól esett. : )

06. 04. 11:44
vicusmamesz

Ma karalábéfőzelék! Hétvégét meg még nem tudom.

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

06. 04. 08:06
Signetta

Ma úgy döntöttem, bundáskeco lesz az ebédem, azt kívánom. :D Hétvégén azt hiszem, a krumplifőzelék mellé én is sütök palacsintát. :D

06. 01. 11:26
vicusmamesz

hát kokusz, gombával jóban vagyok, ő sem esz meg engem, én sem őt. :D Tojásleves, palacsinta a mai menü :)

06. 01. 09:30
Signetta

Kokipoki, meghívsz ebédre? :D
Ma megint pizza rendelést terveztem be. : )) Ezért, akármi lehet az ebéd. :D

06. 01. 08:06
kokuszpok2

gyümölcsleves lesz ma nálam és rántott csirkemmel és rántott sajt zöldséggel.

A gombafasírtot próbáltátok? Én imádom!

05. 31. 10:28
vicusmamesz

Hát rajta! Ez sem nagy művészet. :) Ma székelykáposzta lesz.

05. 31. 08:24
Signetta

Azért, kicsit több, pláne, hogy én nem szeretem csak az anyukám darálójával darált husit, mert az jó apróra ledarálja. : )) Jaj, én kajában rettentően finnyás vagyok, de ez már szerintem kiderült számodra : )
Na, ezt is ki kéne próbálni, de én már annyi receptet ki szeretnék, amit Te írtál... : ))

05. 27. 15:56
vicusmamesz

Nem pontosan látom át mennyivel több munka rendes fasírtot csinálni. 5 perc talán? :) Nem teszek a panírba sajtot, reszelt sajttal panírozok. Aztán nem olajban sütöm, hanem tepsiben. :) Többi ugyanaz.

05. 27. 11:03
Signetta

Vicus, de inkább egyél meg 1-2 tucc-ot, mint a földgömböt kapd be, ha nagyon éhes vagy! :D
Hát... apránként eljön, mindig aminek szezonja van. : )) Túlzásokba azért én se kapok. :D
Végül is nem olyan borzasztó az a fasírgolyó. : ) Jó kicsi, de én még azt is kettévágtam és sok krumplipürét ettem hozzá, meg sok salit. :D
Sajtba panírozott csirke, hogy teszel a prézlibe reszelt sajtot?

05. 26. 11:49
vicusmamesz

Signetta, a "mától kapok" időszak nálam is eljöhetne :D Vettél fasírtgolyót...???? Nem is értem! :) kokusz, ígérem nem szokok rá a tuccra! :) Ma sajtba panírozott csirke lesz!

05. 26. 08:13
kokuszpok2

a keksz neve Tucc, de azért ne szokj le a főzésről, annyira nem jó a keksz, hogy feledtetné a finom kajákat.:);)

Ma sültcsirke lesz rizibizivel.

05. 25. 10:42
Signetta

Vettem fasírtgolyót, kisütöm, mellé krumplipüré és saláta. : ) A salátát a szomszédtól kaptam. :D Kezdődik a "mástól kapok" időszak. :D