Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

05. 04. 10:24
Signetta

Kokipoki, a kaja már csak ilyen, megfőzöd és mindig elfogy. :D
Nálunk a maradék székelykáposzta lesz, utána pedig gesztenyepüré. : )

05. 04. 08:30
kokuszpok2

Gulyás leves van tervben, de még nem biztos, lehet egyszerűbbel helyettesítem.:) Minden elfogyott így valamit főzni kell...

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

05. 03. 11:58
Signetta

De rég ettem már lekváros buktát. : ) Erről is nagyikám jut eszembe, rengeteget sütött, szerette ő is, és ilyen kis csinosakat, nem hatalmasakat. : )
Rád hagyták az unokák a mákos gubát? : ))
Ma gyümölcsök az elemózsiám. : )

05. 03. 09:30
vicusmamesz

Ma nálam is maradékok lesznek. Tegnapi húsleves, szombati mákosguba (az lett a bukta helyett) :)

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

04. 30. 15:45
vicusmamesz

Holnapra ragulevest tervezek, meg lekváros buktát! :)

04. 30. 09:34
Signetta

Ha ma eszek, akkor a tegnapi maradékokat. : )
Hétvégére pedig fel kell kutatnom csirkemellet, mert székelykáposzta lesz. : )

04. 29. 11:12
vicusmamesz

Kokusz, leírom az egytálételekhez.

04. 29. 09:01
Signetta

Tegnap kínait ettem. : ) Bejön nekem is ez az illatos csirke, vagy mi a neve, a fokhagymás krumpli (nem tudja valaki, ezt, hogy készíthetik?), meg vettem hozzá ilyen enyhén csípős káposztát. Nagyon bejött így együtt. : )

Ma virslisalit kíván a szervezetem és leves tölteléket, így ez lesz. : )) Pizzát még mindig nem rendeltem. :D

04. 29. 08:32
kokuszpok2

Ma borsófőzelék tökörtojással lesz. Vicuska, kicsit részletesebben erről a töltött tojásról, légyszi!:)

04. 28. 12:00
vicusmamesz

Mára töltött tojást csináltam. Még vacsorára is marad belőle, annyi lett. Rizzsel, uborkával nagyon finom. :)

04. 27. 08:15
kokuszpok2

Mai menü: palóc leves és sóska krumplival, nyami. Most keltem, de már nagyon éhes vagyok pedig almás lepényt már ettem ma.

04. 26. 13:43
Signetta

Jaj, én vagyok az ostoba, hogy benézek ide... A tojáslevestől elmegy az étvágyam, viszont a császármorzsát nagyon megenném most, mert kezdek éhen halni. : ))) Meg régen is ettem már. : )

04. 26. 12:03
vicusmamesz

Próbáld csak, nagyon finom. Ma egyszerűsítek! Tojás leves, zsászármorzsa lesz a menü :)

04. 23. 15:45
Signetta

Ahh... jól hangzik. : )) Bár, nekem ehhez furi a sajt, de ha majd lesz csirkemellből pörkölt, én is kipróbálom így. :D

04. 23. 12:49
vicusmamesz

Helyesen teszed Signetta, úgy a jó az! :) Nálam ma sertéspörkölt lesz, nokedlivel, de kicsit csavarok rajta, összekeverem a kettőt, teszek bele tejfölt, szórok rá sok reszelt sajtot, és össze is sütöm! :)