Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

04. 23. 07:49
Signetta

Vicuska, azért tudom, hogy a töltött káposzta fejes káposztából a kell káposzta meg kell káposztából van, a kettő nem ugyan az. :D Csak na, mint Kokipoki is írta, van, aki kelkáposzta levélbe teszi a töltött káposzta tölteléket. : ))
Ma lecsó a menü. : ) Én szoktam alá pirítani backont, kis füstölt ízt ad neki. : )

04. 22. 10:42
vicusmamesz

:) Ma meg maradék leves ebédre, vacsorára pedig pizzát rendelek, mert ahogy beszéltél róla megjött hozzá a kedvem.

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

04. 22. 08:19
kokuszpok2

Ez a töltött kel jó lehet, bár a nagyim kelkáposztába is szokott töltött káposztát csinálni.
Ma lebbencs leves lesz nálam, meg lehet a fagyóból kiveszem a töltött káposztát, ha már ennyit beszélünk róla.:)

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

04. 21. 14:05
vicusmamesz

Édes drága kincsem, a töltött káposzta fejeskáposztából van, főzzük, ezt meg kelkáposztából csinálom, és sütjük. Tehát ugyanaz, ugye? :D:D:D Majdnem jó volt, csak túlsütöttem, és kicsit kiszáradt a rizs benne. Mondjuk a sok tejföl segített rajta.

04. 21. 10:56
Signetta

Ja, akkor úgy kell, hasonló palacsinta tésztába. : ) Pár hónapja ettem ilyet, hal volt így kirántva, borzalmas volt. Előtte se ettem, mert nekem a bunda legyen jó ropogós : ), de azóta már csak a gondolatától is rosszul vagyok. :/
Hmm... első olvasásra, hogy belecsavarod a levelekbe a tölteléket, nekem a töltött káposzta ugrott be. : ) Várom a beszámolód! : ))

Nálam a napi ajánlat bécsi virsli lesz, ha nem lehet kapni, pizzarendelés valószínűleg. :D

04. 20. 17:00
vicusmamesz

Nem, nem az :) Ezt nem kell hempergetni semmibe, a bundája ilyen fűszeres sűrű palacsintatészta. Mára meg olyat tervezek estére, mint a rakottkel, csak nem "rakom", hanem a tölteléket belecsavarom a káposztalevelekbe. Majd referálok milyen lett. :)

04. 20. 10:27
Signetta

A párizsis bunda az, mikor nem hempergetik meg prézlibe? : ) Ha igen, jaj de nem szeretem. : )
Filózok még mindig, hogy pizza rendelés legyen, vagy rántott sajt. : ) A pizza csak azért rosszabb ötlet, mert akkor el kell mennem pénzt kivenni, mert elfogyott. :D

04. 20. 08:03
kokuszpok2

Nálam ma töltött paprika lesz, meg előtte lehet zacskós leves.

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

04. 19. 11:36
vicusmamesz

Sikerült hát! Nagyon jó volt :) Tegnap pulykamellet ettem párizsi bundában. Ma fogyókúra nap lesz, csak majszolgatok ezt-azt :)

04. 19. 10:55
Signetta

Már jóval holnap van Vicus. :D Sikerült sütni dagadót? Jól esett? :D
Hétvégén fasírt, krumplipüré és sok sali. : ) Ma banán, körte, szőlő. : ))
Kaptam a szomszédtól vadast zsömlegombóccal tegnap. Nekem nem jött be. : ) De aki szereti annak jó 1-2 nap ebédre. : )

04. 15. 09:37
vicusmamesz

Holnap dagadót fogok sütni (azt szoktam venni oldalas helyett, majdnem olyan finom, és kevesebb vele a macera). Hozzá hagymás rizs lesz, meg csalamádé. Mikor lesz már holnap? :)

04. 14. 11:37
vicusmamesz

Olyan jól sikerült, hogy még ma is azt hoztam ebédnek :) De majd holnapra kitalálok valami mást változatosságnak.

04. 14. 09:30
Signetta

Édes-savanyú lesz ma a menü tésztával. : )

04. 13. 13:41
Signetta

Én még éttermi carbonárát nem ettem, hogy az milyen. : ) Viszont, amit itthon készítek se szeretem már! :D
Ahh... már olyan finom, meleg ropogós kenyérkét, de régen ettem én is. :(
Nem ebéd, de én ebédre eszem ma, bundás kenyér, sajttal, parizerrel, hordós káposztával. :D

04. 13. 11:31
vicusmamesz

Mára karalábéfőzelék van előirányozva a hétvégéről maradt fasírozottal. Hazafelé veszek hozzá friss meleg kenyeret, Együtt nagyon jó lesz! :)