Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

04. 10. 20:56
kokuszpok2

Mára csirkepörkölt volt tésztával, aztán mackó. Töltött káposzta nagy része meg lefagyasztva az ünnepről.

Én még jó carbonarat nem tudtam csinálni se porból, se üvegesből. Az éttermit viszont imádom.:)

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

04. 09. 11:41
Signetta

Most én is hozattam ilyen sajtszószos valamit, majd kipróbálom. : )
Nálunk még mindig töltött káposzta lesz az ebéd, de a mai evéssel már elfogy. : ))
Hétvégén tejfölös gomba nokedlivel, uborkával. : ))

04. 09. 10:38
vicusmamesz

Köszi! Igen, ilyen tejszínes sajkrémes valami. Pontosan nem tudom mi van benne, mert a zacskóban csak ilyen világos por. :D Töltöttről jut eszembe, van még a fagyasztóban töltött káposztám! Holnapra szerintem megvan az ebéd! :D

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

04. 08. 13:11
Signetta

Vicus, abból csinálod, amiből szereted. : ))) A carbonára az a tejszínes?
Még mindig maradékot eszek, csak most töltött hápi maradékot. :D Már vasárnap megettem egy teljes egész tölteléket. :D

04. 08. 12:40
vicusmamesz

Én ma spagetti carbonara-t fogok enni! Megdobálhattok, rafinériából csinálom! :-D

04. 07. 12:57
Signetta

Húsvéti maradék, és le kell fagyasztanom a töltött hápit. : )))

04. 02. 11:15
vicusmamesz

Ja! Ma csirkepöri lesz, galuskával, tejfölös uborkasalátával. :)

04. 02. 11:15
vicusmamesz

Édes szívem, csíkokra vágod a csirkehúst, kicsi olajjal összekevered a fűszerkeveréket, forró serpenyőben pár perc alatt megsütöd. Hús kész. Tortolla lapot megkened sajtkrémmel, vagy teszel rá pár szelet sajtot, mikróban megmelegíted, csíkokra vágott jégsalátát, lilahagymát, paradicsomkockákat, esetleg csíkokra vágott paprikát halmozol rá, meg a husit, ha akarod megöntözöd fokhagymás tejföllel, vagy ketchuppel, mustárral, majonézzel, összetekered és kész. Tényleg nem nehéz :)

04. 02. 10:46
Signetta

Nem tudom, mi a nehéz benne. :D Én nem biztos, hogy mernék vállalkozni ilyenre. : )
Reggel ettem egy banánt, délre pedig juhtúrós sztrapi lesz. : ) Vacsira pedig megeszem a tegnap kapott muffint, ha meg bírom addig hagyni. :D

03. 30. 12:03
vicusmamesz

Csinálom. Tortilla kapható a boltban, gyros fűszerkeverék szintén, mi a nehéz benne? :D Hú, lángost én is ennék! De ma inkább rakott krumpli lesz, a hagyományos változat.

03. 30. 09:44
Signetta

Vicus, Te ilyeneket kreálsz otthon, hogy gyros tortillával? :o :D Vagy rendeled? :D
Ma nálunk krumpli lángos lesz, jó fokhagymásan (nem puszilkózom ma már :D), tejföllel és lehet, reszelek rá sajtot. : ))

03. 29. 11:58
vicusmamesz

Hát nálam ma egyszerű töltött paprika lesz, ha minden jól megy friss ropogós meleg kenyérrel. Tegnap meg sajtmártásban sült tarja volt rizzsel, és balzsamecetes salátával. Estére gyros hússal töltött tortilla van tervbevéve.

03. 29. 07:29
kokuszpok2

Ma milánói a menü nálam.:)

03. 25. 11:48
Signetta

De főzöm, ez biztos... :( Szerintem addig senki nem főzi, mint én. : ))
Pirítóst reggeliztem ismét, ettem körtét, délben pizza lesz.
Hétvégén fincsa rántott karfiol és rántott gomba lesz. : )) Már alig várom!

03. 23. 15:55
kokuszpok2

Signetta lehet nem főzted elég ideig, nem? Ma tejszínes tészta volt gombával nálam. Holnap meg lebbencs leves lesz, meg egy kis tészta.:D