Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

07. 15. 13:15
Signetta

Hmm... megkóstoltam így is, nem rossz, de azt hiszem, hogy tejföl nélkül fogom enni a hátralévő életemben! : )

Ma, mivel még nem ettem semmit, így délután be kell pótolni, mert elfogynék : ))), süt-krumpli lesz rántott sajttal. : )

07. 15. 10:59
vicusmamesz

Mindenképpen cukrozni kell a tejfölt! Az alapban savanyításra használható, arra meg túrógombóc esetén nincs szükség :)

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

07. 14. 12:46
Signetta

Na, én most a tejfölöset cukor nélkül ettem, hát... nem jött be! Ezek szerint azt is cukrosan kell enni? :o :D Na, maradt mára, úgy is megkóstolom. :D Mondjuk, a gríz kimaradt belőle, de így is finom. :D Nálunk nem volt divat tejföllel enni, csak porcukrosan.

Ma pizza lesz, utána a maradék túrógombóc! :D

07. 13. 10:48
vicusmamesz

Az hogy lehet? Én mindig úgyeszem! Cukrozott tejföllel. Sőt kicsit fel is szoktam melegíteni a tejfölt. Na nem forralni! :)

07. 13. 09:14
Signetta

Mért, panaszkodtak a szomszédok a melegre? :D

Ma túrógombócot eszek. Megkóstolom tejföllel, még sose ettem úgy. : )

07. 11. 14:56
vicusmamesz

Ó, hát én tegnapról maradt bogrács-gulyást eszek! :) Én sem vagyok normális, tegnap bográcsoltam. Lehet én fűtöttem az utcát....

07. 11. 09:21
Signetta

Én a diósat nem szeressem, kakaósat meg még nem ettem. :D Nem volt rossz ez a grízes tészta, de szerintem most pár évig megint hanyagolni fogom. :D

Mivel gyüminap, leeszem a fáról a sárgabarackot. :D

07. 08. 16:37
vicusmamesz

Valahogy a grízes tésztát sosem szerettem. Inkább dobok rá diót, vagy kakaót. Dió drága, kakaó meg "lecsúszik" róla. Tészta üres marad, kakaó meg ott lötyög a tányér alján :D

07. 08. 10:53
Signetta

Nálam meg grízes tészta lesz lekvárral. : )) Kb. gyerekkoromban ettem utoljára. :D

07. 07. 15:57
vicusmamesz

Mai menü friss lecsó. Végre nem konzerv :)

07. 06. 16:18
vicusmamesz

Én ma frankfurti levest eszem. Utána lehet hogy palacsintát.

07. 06. 09:58
Signetta

Jól van, mert amúgy én se tudom, melyik a szecsuáni! :D Már ezer éve nem ettem kínai kaját. : )
Sőt, még azt se tudom, ma mi lesz az ebédem. :D

07. 05. 10:46
vicusmamesz

Nem tudom szecsuáni-e. Valami csilis zöldséges csirke tojásos rizsel. Azt szeretem, bár elég csípős :)

07. 05. 09:47
Signetta

Wááá... szecsuánit? :D

Karfiol leves lesz.

07. 04. 11:07
vicusmamesz

Csak hogy írjak a témához is, ma (Signettám kedves, láss csodát) ma kínait fogok enni! :D