Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Mit egyek reggelire?

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (519 db)

06. 30. 16:06
vicusmamesz

Én a helyedben levonnám a következtetéseket, és próbálkoznék mással :D Pirítós vajjal, lágy tojás.

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

06. 30. 09:15
Signetta

Mert sokszor van, hogy teli érzem a hasam, fáj. :/ Gondoltam, hátha így szűnik valamelyest, hogy heti 1 alkalommal nem terhelem úgy meg. Múlni nem múlt, aztán meg már az akaraterőm teszteltem vele (ami nincs sok...)! : )

Joghurtot már megettem, majd megeszem a hammé pástétom másik felét, ami tegnapról megmaradt. : )

06. 29. 16:11
vicusmamesz

Akkor miért is csinálod? Azon kívül, hogy még Te is panaszkodsz rá néha... :D

06. 29. 12:49
Signetta

Nem, nem fogyózom. :D Olyannyira, hogy talán már 2 éve csinálom ezt a hétfői gyümölcs napot, és egy dekát se fogytam. :D
Ugyan azt ettem, mint tegnap a süti kivételével! :D

06. 28. 15:38
vicusmamesz

Ráadásul a banán sok mindennek minősül, de fogyókúrásnak aligha :D Bár nem tudom az-e a cél... Én vajas kiflit ettem paradicsommal

06. 28. 12:54
Signetta

Joghurt, hammé pástétomos kenyérke paprikával, egy kis meggyes süti! : ) Még jó, hogy nem szoktam reggelizni! :D

06. 27. 13:12
Signetta

Már néha erősen elgondolkozok rajta, hogy kell-e ez nekem! :D
Megettem a joghurtomat és egy banánt, de éhen halok hamarosan :D

06. 27. 11:26
vicusmamesz

No már azt hittem csoda történt, és nem gyümölcsözöl!!! Aztán rájöttem, hogy nem ma írtad :D

06. 23. 13:49
Signetta

Ne is Vicus! :D
Reggelre vajas kenyeret ettem snack kolbival és paprikával.

06. 22. 11:57
vicusmamesz

Nem futkostam azóta. Annyira nem szeretem, hogy gyakran csináljam :D Ma kakaós kalácsot vettem, mert épp akkor rakták ki a sütőből, amikor odaértem.

06. 21. 14:51
Signetta

Jól van, még látlak! :D Azóta futottál? :D
Tegnap már be se írtam, de gyümölcs napom volt. :D
Ma reggelre joghurt és bacon szalcsis kifli. : )

06. 10. 16:22
vicusmamesz

Na nem! Nem tervezek ebből rendszert csinálni, csak elaludtam :D

06. 10. 13:33
Signetta

Mangalica kolbit még nem ettem, de megkóstolnám. : ) Igaz, a lókolbiból is csak kicsit ettem. : )
Vicus, ne csináld ezt, tessék enni! :D Mire visszajövök nem ismerlek majd meg! :D

Pizzás táskát ettem. : )

06. 08. 15:21
vicusmamesz

Igen-igen! Lókolbász finom! Meg a mangalica is (A Mangal Ilona gyártmányú), csak utóbbit szinte nem lehet kifizetni. Ja. Fogyizok. Nem is reggeliztem, meg futottam is... :D

06. 07. 13:30
Signetta

Te, te, mint az ételek elkészítője! :D Fogyizol? : )
Reggelire ló kolbit ettem. :D Nem is rossz. :D