Családinet.hu

Családinet Közösségek

Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

07. 04. 07:40
Signetta

Én már sajna nem jutok. Még, amit megeszek az a pick snack kolbi.

07. 01. 15:47
vicusmamesz

Én hozzá szoktam jutni jóhoz, de most nem sikerült :)

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

07. 01. 12:50
Signetta

Vicus, én el bírom képzelni, mert én megutáltam minden kolbit! :D
A tegnapi sztrapi maradéka. : )

06. 30. 16:09
vicusmamesz

:):) Babfőzelék. Olyan finom debreceni kolbásszal, amit el sem tudtok képzelni..... Majd a kutyának biztos ízlik.

06. 30. 08:42
Signetta

Hát... mindennek egybe kell lennie! :D Nekem nem kell bele holmi bolti fagyasztott hús, puffancsot meg csak úgy kapni már úgy látszik, ha előre megrendelem. : ) De legalább így van.

Na, a sült krumpliból sütőben sült lett. :D Ettem hozzá lila-hagymát, ahogy Te szoktad Vicus, nem volt rossz! :D
Ma talán savanyú káposztás sztrapi lesz. : )

06. 29. 16:11
vicusmamesz

Ó, ekkora előkészítést, szervezést igényel egy hamburger? :D Én ma krumplis tésztát eszem.

06. 29. 12:47
Signetta

Sült krumplit eszek tejcsivel, meg ha van itthon sajt, reszelek rá. : )
Hétvégére hambi lesz, már a pékségben megrendeltem hozzá a puffancsot, anyumtól pedig a fasírtot! :D

06. 28. 15:39
vicusmamesz

Én ma hozattam ebédet, mert majd éhen hajlottam. Mátrai borzacska. Érdekesen készítik itt, annyira krumplis a panír, hogy szinte már tócsi! De nagyon finom volt :)

06. 28. 12:59
Signetta

Na, finom volt a dinnye, ahhoz képest, hogy nincs szezonja. : )
Azt hiszem, bécsi virsli lesz az ebédem ma.

06. 27. 13:06
Signetta

Lehet, ha jól van elkészítve, lehet, de ez nem volt finom. : )
Jó volt az téliszalámival, csak sós, de ettől eltekintve jó ízű. :D
Na, én meg kolbit nem! Már a rakott krumpliba is csak az íze miatt teszek, de meg nem eszem.

Ma gyümölcs, vettem dinnyét. : )

06. 27. 11:28
vicusmamesz

Lasagne. Jó az, ha jól van elkészítve. :) Mondtam én, téliszalámi csak nyersen jó. Én úgy sem vagyok túl nagy rajongója... Vékony kolbászkarikákat azért szoktam én is a pizza tetejére rakni, de módjával :)

06. 24. 11:00
Signetta

Először ettem lazange-t, és azt hiszem, nem fog a kedvenc ételeim listájára kerülni. : ) Pedig még ma is azt kéne ennem...

06. 23. 13:52
Signetta

Ja, téliszalámit, de többet soha pizzára! :D Maga a pizzakrém is sós, a téliszalámi meg ha megsül kicsit, kegyetlenül sós. :D Ittam utána az ásványvizet rendesen. :D
Ma Garfild leszek, lazange (vagy hogy kell írni) lesz. :D

06. 22. 11:54
vicusmamesz

Persze, leves után :) Nem, még nem csináltam meg. Ilyen jól álltok? Téliszalámi pizzára? :D Nekem sült oldalas lesz rumlipürével.

06. 21. 14:55
Signetta

Palancsinta torta volt az ebéd? : )
Én szeretem ezt a parizeres mókát. : ) Csináltál már?
Ma pizza. Vettem kemencében sütött pizzalapot, ez legalább nem szárad ki, mint a coop-os. Persze sonkát nem kaptam, így téliszalámi lesz a feltét. :D