Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Masszőr
2014. 03. 31.
06305949225
kepÜdvözlöm!
Kiséri Norbertnek hívnak, Bükkszentkeresztről érkeztem Budapestre, hogy többéves kórházi és wellness szakmai tapasztalatommal, gyógy-, sport- és relaxáló masszázsommal segítsek Önnek!

Bükkszentkereszt a szubalpin klímájú, gyógyhelynek minősített település, rengeteg természeti kinccsel rendelkezik. Emlékszem gyermekkoromban sokat játszottunk, túráztunk, sportoltunk a hegyek-völgyek ölelésében. Nagyon kellemes időtöltés volt, így mindig is közel állt hozzám a természet és az emberek szeretete. Már fiatal koromban elhatároztam, hogy segíteni szeretnék másokon és így jutottam el arra az elhatározásra, hogy masszőr leszek. Kezdetben autodidakta módon tanultam a masszázst, majd egy egészségügyi iskola elvégzése után, gyógymasszőr lettem. Közben nagyon sokat tapasztaltam, így a masszázs hivatás lett számomra. Az egészségügyben sikerült megismerkednem a Magyarországon végzett masszázs terápiákkal és az orvosi gyógymasszázzsal. A vízalatti sugármasszázs(tangentor), parafangó és parafin kezelések hozzásegítettek a gyakorlatom elmélyítéséhez. Közben párhuzamosan megismerkedtem a Wellness Szállodák világával, amely új szemszögből világította meg eddigi masszázs tanulmányaimat. Rengeteg embernek “segítettem” pihenését, kikapcsolódását.
2012 szeptemberében végleg elhagytam otthonomat és Budapestre költöztem. Hivatásomat itt folytatom, mellyel az Önök egészségét,pihenését szolgálom.
Bármilyen kérdéssel,masszázzsal kapcsolatban állok szíves rendelkezésére.

Th. Kiséri Norbert
Élet és Masszázs Terapeuta

 Részletek:
Óradíj2000-3000 Ft
Szakképesítéssel rendelkezik?Nem
Masszőr nemeFérfi
Munkatapasztalat3-5 év
Masszázs típusaGyógymasszázs
Házhoz megyIgen
Szolgáltatás helye Budapest

Vissza