Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Magántanár
2008. 11. 07.
Budapest, Veszprém, g.krisztin@gmail.com , 06709402778
kep...Szívesen vállalom a csopor(tok) folyamatos technikai szinten tartását, javítását, tudásuk elmélyítését, továbbfejlesztését. Zenés-táncos és mese-darabok koreográfusi vagy k.-asszisztensi munkájának kivitelezését. 1éves kortól foglalkozom mozgás és táncoktatással...Az elmúlt néhány évben sikeresen dolgoztam ki két speciális-(mozgás)módszert :

Az elsőt- 1éves korosztálytól ajánlom (TÁNCOLÓ TALPAK). A módszerem alpjául vettem a \\\'csiri-biri ( http://www.csiri-biri.hu/?oldal=1&cikk=16 ) , vagy a \\\'bukfenc\\\' ( http://gyerektorna.hu/bukfenc.htm ) neveken ismert óraanyagokat. Ezt az anyagot bővitettem ki ritmus-taps játékokkal, esztétikus testképzéssel, gimnasztikával, tartásjavító gyakorlatokkal, nyújtással és egy kevés balett-alappal.

A másodikat- 4éves kortól ajánlom, a neve: FLOOR-BALLET. (Ez az előző módszer kiegészitője.)
A floor-ballet anyaga megegyezik a balettóra menetével, csak épp minden a földön(fekve) történik. Ez néha könnyebb, időnként pedig nehezebb (mint egy klasszikus balett óra), lehet -táncóra : -előtt, -közben, -után vagy akár -helyett is végezni, de mindenképp hasznos mind a testnek, mind az agynak és léleknek. Plussz egy kis pilates is bele van építve ( http://209.85.135.104/searchq=cache:CCF1z3rPL0oJ:www.informed.hu/termeszetgyogyasz_modszerek/class/mozgas/%3Farticle_id3D5090026larticle3D71975+pilates&hl=hu&ct=clnk&cd=6&gl=hu ) -gerinctorna.
Az igazat megvallva, e módszert nem csak a gyermekeknek ajánlom, hanem a kedves anyukáknak is, akik szívesen töltenek el egy nyugodt órát testük-lelkük harmóniájáért. Akik nem szivesen ugrálnak az aerobicon és nem akarnak lelassulni a jógákon, bár nem kételkedem egyik technika tudásában. Úgy gondolom, ez egy köztes és kellemes megoldás.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal és keressen meg E-mail-en vagy telefonon keresztül.

 Részletek:
VégzettségFőiskolai
Óradíj1000-2000 Ft
Életkor30-40
Referenciavan
Sérült gyermeket vállal?nem
Tanítvány koraOvis, vagy fiatalabb
SzintVersenyre felkészítés
MunkatapasztalatTöbb, mint 5 év
Csoportos foglalkozásIgen
TantárgyTánc
IdőpontÁllandó munkára
Házhoz megyNem
Kerület (ha van)XVIII.
Szolgáltatás helyeBékéscsaba
Dohányzik?nem

Vissza