Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Babysitter
2014. 08. 12.
06/30 657 4697
kepKedves Szülők!

Németh Edina vagyok, csecsemő és gyermeknevelő, -gondozó (felsőfokú!) végzettséggel rendelkező, fiatal lány. A Kaposvári Egyetem Pedagógiai Karának hallgatója voltam, 2014-ben szereztem meg oklevelemet.
Egyetemi éveim során rengeteg - főleg bölcsődei - gyakorlaton vettem részt, több ízben Kaposváron a Petőfi Utcai Bölcsődében, a Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központban, a Somssich Pál Utcai Bölcsődében, valamint Balassagyarmaton a Városi Bölcsődében.
Ezek a gyakorlatok a gyermekekkel való foglalkozást, törődést, a játékot, a gondozási műveletek megfelelő végzését, a bölcsődei szokásokat, gondozónői attitűdöt voltak hivatottak megtanítani nekünk, a 2 éves képzés során pár napos, valamint 5 hetes gyakorlatokon is részt vettem.
Szeretem a pici gyermekeket, nem véletlenül választottam ezt a szakmát, és nagyon szeretnék a szakmámon belül elhelyezkedni, tapasztalatokat szerezni. Nógrád megyében élek, ezért főleg a környéken tudok munkát vállalni, a következő településeken:
Rétság,
Bánk,
Romhány,
Nagyoroszi,
Borsosberény,
Tolmács,
Diósjenő,
Nógrád,
Nőtincs,
valamint Érsekvadkert, Balassagyarmat, Szendehely, Katalinpuszta, Vác.
Szakmámhoz, végzettségemhez és hivatásomhoz tartozik a 0-3 éves korosztály felügyelete, foglalkoztatása, alkotótevékenységek (rajz, gyurma, kirakó, stb) tervezése, udvari és szobai játék, gondozási műveletek elvégzése (=pelenkázás, étkezés, etetés, tisztálkodás), szokások kialakításának segítése, egy biztonságos légkör megteremtése a szülő távollétében.
Kérem, forduljon hozzám bizalommal, ha pici gyermekének napközbeni felügyeletre van szüksége! Keressen telefonon minden hétköznap 10:00 és 19:00 között a 06/30 657 4697 számon, valamint emailben bármikor a nemeth.edina.1993@gmail.com címen!

 Részletek:
Szolgáltatás helye Budapest
Kerület (ha van)I.
IdőpontAlkalmanként
IdőpontDélelőtt
IdőpontDélután
IdőpontEgész nap
Vállalt feladatok (babysitter)etetés
Vállalt feladatok (babysitter)játszótér, séta stb.
Vállalt feladatok (babysitter)pelenkázás
Bentlakássalnem
Hol vigyáz a gyerekekre?A gyerek otthonában
Gyermek kora1-2 éves
Gyermek kora3 éves korig
Gyermek koragyerekek számától függ
Gyermekek száma akikre egyszerre felügyelni tud1
Gyermekek száma akikre egyszerre felügyelni tud2
Gyermekek száma akikre egyszerre felügyelni tud3
Iskolai végzettségfelsőfokú
Referencianincs
Életkor20-30
Fizetésegyéb
Fizetésóradíj
Óradíj500-1000 Ft
Dohányzik?nem
Babysitter-végzettségnincs

Vissza