Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Masszőr
2014. 09. 19.
gyenei.agnes@anyamasszazs.hu
kepA nevem Dabóczyné Gyenei Ágnes (Ági), két gyermek anyukája.

Természetgyógyász – reflexológus és gyógymasszőr vagyok.



Mivel én is anya vagyok, így hasonló cipőben járunk, át tudom érezni a problémáidat. Én is voltam/vagyok :-) álmos, fáradt, ideges, türelmetlen és szokott fájni a derekam is. Tapasztalatból mondom, hogy mennyi mindenen tud segíteni a masszázs. Persze nem egy masszázs változtat át „mintaanyukává”, de a rendszeres masszázs bizony a fenti problémákon tud segíteni. Mind testi, mind lelki szinten.

Nem leszel tökéletes anya, mint ahogy én sem lettem, de a rendszeres masszázstól nyugodtabb, türelmesebb, pihentebb leszel és a fájdalmaid is csökkennek.



Mivel felismertem a masszázs testre-lélekre ható jótékony hatását, így szeretném, ha a lehető legtöbb anyuka, közöttük Te is megtapasztalhatnád, hogy tud segíteni rajdat is.

Ezért egy olyan masszázshelyiséget igyekeztem kialakítani a számodra, amelybe már belépve nyugodt, pihent állapotba kerülj, amelyet a masszázs csak tovább növel.

Nem az a célom, hogy lefogyj, vagy, hogy bársonyos legyen a bőröd (bár ez egy „mellékhatása” lesz a masszázsnak), éppen ezért nem foglak sem mézzel, sem csokival, sem egyéb nyalánksággal kenegetni masszázs közben. Azt viszont ígérem, hogy masszázs után felfrissülve, kipihenve, megújulva kelsz fel a masszázságyról, vagy a fotelből.

Hazaérve a gyerekeid egy megújult, türelmes anyukát kapnak vissza. Mindezt heti egy óra alatt.

 Részletek:
Óradíj3000-4000 Ft
Szakképesítéssel rendelkezik?Igen
Masszőr neme
Munkatapasztalat3-5 év
Masszázs típusaTalpmasszázs
Masszázs típusaSvéd masszázs
Masszázs típusaGyógymasszázs
Masszázs típusaFrissítő masszázs
Házhoz megyNem
Szolgáltatás helyeSzékesfehérvár

Vissza