Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Masszőr
2017. 06. 22.
30/249-2735
kepKedves Olvasó, örülök a találkozásnak! Nekem is van családom, három gyermekem, egy férjem, három macskám, egy sohakinemürülő mosogatóm, három szennyestartóm, és egy, a globális felmelegedésnek ellenálló, jéghegyni vasalnivalóm (mindig csak azt vasalom ki, ami a tetején kilátszik)! A családot tehát a főállásomnak tekintem. Viszont azért, hogy ne legyen unalmas az életem, mellékállásban, heti 40 órában, masszőrként, jógaoktatóként és asszonytársi segítőként (dúla) tevékenykedem.

Mindez teljes mértékben elégedettséggel tölt el, mindig jó emberekkel vagyok körülvéve, akik hálásak, és elismerik a munkámat! Óvodásokat és kisiskolásokat is tanítgatok a jóga alapjaira, igyekszem őket egészséges életmódra nevelni.

A felnőtteknek elsősorban stresszoldásban, jó közérzet biztosításában, immunrendszer erősítésében, mozgásszervi fájdalmaik enyhítésében tudok segíteni. Szolgáltatásaimat házhoz is viszem, de ha kiszakadnál kicsit a megszokott környezetedből, akkor eljöhetsz a stúdiómba Pécs donátusi városrészében. Remélem, egyszer Te is a kezeim közé kerülsz! :-) És ezt ne vedd fenyegetésnek! ;-)

A dúlasággal még csak most ismerkedem. Miután jómagam is megtapasztaltam, hogy mennyire meghatározó élmény egy nő életében gyermeke születése, és mennyire másként zajlik minden egyes szülés, továbbá, mennyire sokat számít a vajúdás során a női jelenlét, a női empátián és intuíción alapuló támogató jelenlét, egyfajta vonzerőt kezdtem érezni a dúlai tevékenység iránt.

Ha Te most éppen a gyermekvállalás valamely fázisában vagy, talán éppen azért jutottál el az oldalamra. Én még nem tudom, milyen kérdések foglalkoztatnak Téged. Ha bizalmadba fogadsz, és adsz egy esélyt annak, hogy megismerkedjünk, én szeretettel, és megértéssel állok egy személyes találkozó elé. Nem kell mást tenned, mint meghívni engem egy kávéra, s én szánok Rád időt az életemből. Ha szeretnéd, segítőd leszek az Anyává válás útján!

Akár masszázsról, akár jógáról, akár női kérdésekről legyen szó, keress bátran a 30/249-2735 mobilszámon, vagy a https://www.facebook.com/yoduma/ oldalon keresztül üzenetben!

A viszontlátásra! Kata

 Részletek:
Szolgáltatás helye Baranya megye
Házhoz megyIgen
Masszázs típusaFrissítő masszázs
Masszázs típusaKismama masszázs
Masszázs típusaStresszoldó masszázs
Masszázs típusaTalpmasszázs
Masszázs típusaThai masszázs
Munkatapasztalat1-3 év
Masszőr neme
Szakképesítéssel rendelkezik?Igen
Óradíj3000-4000 Ft
Óradíj4000-5000 Ft

Vissza