Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Magántanár
2019. 07. 02.
Budapest XIX.
kepKedves Szülők és Tanulók!
2 évtizede gyakorló tanárként dolgozom, elfogadó, sikerorientált és pozitív szemléletű, személyes törődéssel, odafigyeléssel, hatékony bevált és személyre hangolt módszerekkel, számlaképesen.
Vállalom felső tagozatos- és gimnáziumi diákok fiatalok és felnőttek nyári korrepetálását, javítóvizsgára való felkészítését, empátiával kísért lelki trenírozását, illetve tehetséggondozását matematika, fizika, informatika (Hálózati ismeretek, Programozás, Adatbázis, Html-CSS, IT, ECDL, stb.), földrajz, történelem, magyar nyelv-és irodalom, néprajz tantárgyakból. Budapesten és környékén akár házhoz járással is. Keressen bizalommal! Tóth Csaba 06-20-950-6000. csato0216@gmail.com

Néhány rám jellemező idézet mely hitvallásomként, tanári értékcentrumomként is szolgál.
„Jóvá, még nem szidtak senkit.” (Erdélyi mondás Farkaslaka tájáról)
"Életed legfontosabb pillanata a jelen pillanat, a legfontosabb embere, akivel most ülsz le beszélgetni, a legfontosabb tette a szeretet." Eckhart Mester
„A humor az elme szellőző ablaka. S a szeretet kifejezése, amely mindannyiunkat közelebb hoz egymáshoz, mert megakadályozza, hogy a kelleténél komolyabban vegyük magunkat.”
„A legcsodálatosabb anyaggal mi tanárok dolgozunk! Hisz a tanulók saját akarattal bírnak, mely a jó felé is hajlítható, s nyitva a megértés felé, még a saját tudásunknál is többre fejleszthető.” (saját tapasztalat)
„A gyerekbútort ugyanolyan jóra kell megcsinálni, mint a felnőtt bútort… csak még sokkal szebbre!” (Erdélyi mondás Máréfalva tájáról)
„Jót s jól! Ebben áll a nagy titok.” (Kazinczy)
„ - Iszik-e a hal vízet? - ???? – Az nem biztos, de módja van rá.” (Székely góbéság a Háromszékről)

 Részletek:
Szolgáltatás helye Budapest
Kerület (ha van)XIX.
Házhoz megyIgen
IdőpontAlkalmanként
TantárgyInformatika
Csoportos foglalkozásNem
MunkatapasztalatTöbb, mint 5 év
SzintKorrepetálás
SzintPótvizsgára felkészítés
Tanítvány koraÁltalános iskolás
Tanítvány koraFelnőtt
Tanítvány koraKözépiskolás
Sérült gyermeket vállal?igen
Referenciavan
Életkor40-50
Óradíj2000-3000 Ft
VégzettségEgyetemi
Dohányzik?nem

Vissza