Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Betegápoló
2019. 08. 04.
06204293609
kepÉletvitelemhez keresek segítséget, olyan személyt, akinek kölcsönösen tudnék én is segíteni a lakhatással és teljes ellátással. Nem szorulok állandó gondozásra, sem ápolásra, sem felügyeletre, azonban a helyzetemből adódóan az itt lakásos segítség fontos, ezért bentlakásos segítséget keresek. Napközben több óra szabadidő is megoldható.
Elektromos kerekesszékkel közlekedek, 43 éves vagyok, 9 éves kisfiammal élek, Bp-en, családi házban. Baleset miatt lettem mozgáskorlátozott, betegségem nincsen. 18 éve ülök kerekesszékben, így már a szükséges rutin és a környezetem kialakult. Egyedül közlekedek BKV-val, kisfiamat viszem-hozom iskolába, intézem a háziorvost, postát, fodrászt, stb…
Napközben itthon dolgozom, az általános dolgokban kell a segítség (főzés, háztartás vezetése, takarítás, mosás, reggeli-ebéd-vacsora kikészítés, bevásárlás). Reggel (6-7h körül) a kiültetésre és este (20-22h körül) a visszafektetésre van szükségem, ill. higiénés ápolásra. Az alapvető dolgokat, mint pl. evés, borotválkozás magam végzem.
A reggeli és az esti teendők kb. 30 percet vesznek igénybe. Van emelőgép a kiüléshez, az ágyba fektetéshez és a fürdetéshez is, csak a lábamat kell átemelni, így nem nehéz fizikai munkáról van szó.
Az ápolás terén a vizeletzsák leeresztésére (naponta 2-3x), a katéter cseréjére (2-3 hetente) és a fürdetésre (2-3x hetente) van szükségem, ill. 2 naponta kell segítség a széklet elvégzéséhez (reggel).
A fizetésen felül biztosítani tudom a teljes lakhatást, rezsit, ételt-italt, stb.
Olyan személyt keresek, akinek nincs feltétlen szakképesítése, de nem idegen számára az ápolói munkakör, a lakhatás és az ellátás is fontos szempont, és segítséget jelent a fizetésen túl. Kérem, hogy irreális árajánlatokkal ne keressenek, nem tudok kifizetni több százezer forintot havonta.
Köszönettel: Gábor

 Részletek:
Szolgáltatás helye Budapest
Egyéb munkát is vállal (takarítás, főzés, stb.)?Nem
Gondozás típusaBetegápolás, felügyelet (öltöztetés, fürdetés, stb.)
MunkatapasztalatTöbb, mint 5 év
Pszichiátriai betegek felügyeleteNem
Szakképesítéssel rendelkezik?Nem
Szaktanácsadás betegápolási eszközökkel kapcsolatbanNem
Referenciavan
Életkor40-50
Óradíj300-400 Ft
24 órás felügyeletet vállal?Igen

Vissza