Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Egyéb segítség
2020. 11. 16.
06704150105
kepA tökéletes megoldás: „szakács az otthonodba” szolgáltatás. Mi is ez pontosan? Elmegyek az otthonodba és a veled egyeztettet, ételsort megfőzöm nektek 1-2 vagy akár 3 napra is. Minden a hűtődben lesz, nektek már csak ki kell venni és megmelegíteni. . Ha nincs kedved kitalálni a menüt természetesen adok alternatívákat, legyen az akár egészséges vacsora, egy jó házias pörkölt, vagy az ünnepek közeledtével az ünnepi menüsor bizonyos elemei. Ha van kedvenc fogása a családnak vagy akár neked, természetesen elkészítem. :) Én szívesen megfőzöm a paradicsomos spagettit harmadszorra is a héten :) De sütök palacsintát is, akár minden nap.
Ohh és a legjobbat talán nem is mondtam. Süteményt is sütök szívesen, minden mennyiségben. Legyen az egy tepsi almás pite, de akár egy finom csokitorta is várhat rátok.
A szolgáltatási díjam: fix napidíj. Rugalmas rendelési lehetőséggel akár kéthetente is hívhatsz, ha vendégek jönnek, vagy csak nagyon sok a munkád a következő hétre. Be is vásárolok szívesen a megbeszélt ételekhez a megadott preferenciák szerint, de ha téged zavar, hogy nálad lesz fogok főzni, akár a saját otthonomban is elkészítem az ételeket és a megbeszélt időpontra leszállítom. Olyan ez mint egy jó nagymama szolgáltatás, csak kicsit átszabva. :)
Keress bátran, egyeztessünk.

 Részletek:
Szolgáltatás helye Budapest
Kerület (ha van)I.
Kerület (ha van)II.
Kerület (ha van)IV.
Kerület (ha van)V.
Kerület (ha van)VI.
Kerület (ha van)XI.
Kerület (ha van)XII.
Kerület (ha van)XIII.
IdőpontAlkalmanként
IdőpontÁllandó munkára
fűnyírásnem
háziállat-etetésnem
kisállat-gondozásnem
kutyasétáltatásnem
manikűr-pedikűregyik sem
Iskolai végzettségfelsőfokú
Életkor30-40
Fizetésnapidíj
Óradíj1000-2000 Ft
Dohányzik?nem

Vissza