Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Egyéb segítség
2023. 01. 05.
06703915589
kepMiért is jó a társalkodónő? Sokan sajnos nem tudják kivel megvitatni az őket foglalkoztató dolgokat. A támogató közeg hiánya hosszútávon elmagányosodáshoz, szellemi, fizikai leépüléshez vezethet. Gondolhatnánk, hogy a mai világban, amikor az internet számos lehetőséget kínál nem olyan egyszerű magányosnak érezni magunkat. Nem értek egyet ezzel, hisz kutatások is igazolják, hogy az online jelenlét és a közösségi oldalak csak erősítik az izoláció érzését – hiszen pont a valódi, élő kapcsolatok csökkennek le az online térben. A magány valójában nem az emberek, hanem a valódi kapcsolatok hiányát jelenti: hiába van sok ismerősünk és beszélgetünk az online térben sokakkal, a magány érzését a legtöbb esetben ez nem enyhíti.
Tapasztalataim alapján bátran mondhatom, hogy az emberek, könnyedén megnyílnak társaságomban és jól érzik magukat velem.
Tehát kedves hölgyeim és uraim, ha segítségre van szükségük, vagy csak szívesen elmennének színházba, vagy egy kiálltásra de egyedül nem szeretnének, illetve aktuális gondolatait szeretné elmesélni, megtartó figyelmemmel biztosítom arról, hogy nem marad magára a problémáival.

 Részletek:
Szolgáltatás helye Budapest
Kerület (ha van) nincs
IdőpontAlkalmanként
fűnyírásnem
háziállat-etetésnem
kisállat-gondozásnem
kutyasétáltatásnem
manikűr-pedikűregyik sem
Iskolai végzettségközépfokú
Életkor40-50
Fizetésóradíj
Óradíj2000-3000 Ft
Dohányzik?igen

Vissza