Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Nyelvtanár
2010. 09. 21.
derecskei.anita@angoltanito.hu
kepSok éve tanulsz angolul, de nem látsz előrehaladást?
A nyelvtan megy, de nem mersz megszólalni, vagy talán be sem áll a szád, de a nyelvtanod csapnivaló?
Esetleg még sosem tanultál angolul, de mostanság egyre nagyobb szükséged lenne rá a munkád, tanulmányaid, utazásaid során?
Nem lenne csodálatos, ha lenne egy hely, ahol teljesen a saját igényeid és képességeid szerint tudnál angolul tanulni?
A nevem Derecskei Anita és 4 éve tanítok angolt. Ez idő alatt számos tanítvánnyal volt dolgom a legkülönbözőbb korosztályokból és nyelvtudással. Budapest 18. kerületének központi, BKV-val jól megközelíthető helyszínén tartom az óráimat. Ha számodra fontos, hogy egyénre szóló, teljes mértékben a saját fejlődésedet szolgáló, mégis megfizethető angolórákon vegyél részt, érdemes ellátogatnod hozzám!
Ha ezt megteszed, először egy ingyenes szintfelmérőn veszel részt,amely során megbeszéljük, hogy mennyit tudsz már, mik az erősségeid, illetve hogy milyen területeken szeretnél fejlődni. Ezt első óra követ, amelyért szintén nem kell fizetned. Ha elégedett vagy az első alkalommal, az ezt követő órákért kell fizetned. Ha tovább szeretnéd csökkenteni a költségeket, lehetőség van arra, hogy 1,2, vagy akár 3 ismerősöddel együtt járjatok hozzám csoportos angolórákra.
Úgy érzem, hogy fontos, hogy folyamatos visszajelzést kapj tudásodról, azért alakítottam ki egy egyszerű tesztrendszert. Ha szeretnéd lemérni, hogy mennyit fejlődtél, minden harmadik óra után lehetőséged lesz egy rövid tesztet írni az előző 3 óra anyagából. Ez egy nagyszerű alkalom számodra, hogy lemérd a tudásodat, sőt minden harmadik eredményes teszt után egy ingyen óra jár neked!
Tehát ha úgy érzed, hogy szükséged van arra, hogy az órák teljesen az igényeid szerint legyenek kialakítva, valamint hogy folyamatos visszajelzést kapj a teljesítményedről, látogass el a weboldalamra, ahogy minden elérhetőségemet megtalálod: www.angoltanito.hu

 Részletek:
Szolgáltatás helye Budapest
Kerület (ha van)XVIII.
Házhoz megyIgen
Házhoz megyNem
IdőpontAlkalmanként
IdőpontÁllandó munkára
IdőpontDélelőtt
IdőpontDélután
Csoportos foglalkozásIgen
Munkatapasztalat3-5 év
SzintFelvételire felkészítés
SzintKorrepetálás
SzintPótvizsgára felkészítés
SzintVersenyre felkészítés
Tanítvány koraÁltalános iskolás
Tanítvány koraFelnőtt
Tanítvány koraKözépiskolás
Referenciavan
Életkor20-30
Óradíj2000-3000 Ft
VégzettségEgyetemi
Dohányzik?nem
Nyelvangol

Vissza