SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Babamasszázs

[cikkei] - 2004-02-28
Olyan jó hozzáérni egy babához. Meleg, jó illatú, bársonyos bőrű kis csoda, akinek az érintésétől is ezer érzelem indul el az emberben, és boldog, hogy megérintheti.


Babamasszázs

Kutatások bizonyítják, hogy azok a gyerekek, akik csecsemőkorukban szoros testi kontaktusban éltek az édesanyjukkal, sokkal harmonikusabb viszonyban álltak vele egész életük során. Az első évben az ölelésnek van a legnagyobb hatalma. Biztonságot ad a babának, a szeretet érzését, melegséget. Azok a gyerekek, akik folyton testközelben éltek, később is igénylik az érintést: bújósak, simogatósak nagyobb korukban is.

A babamasszázs című könyv az utánnyomását éli éppen, annyira népszerű az anyukák körében. Túl azon, hogy az érintések jelentőségével foglalkozik, megtanít egy olyan masszázs technikára is, amely krémek, testápolók, illóolajok segítségével egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá teszi a babát, és elősegíti a mozgásszervi fejlődését is.

Nem ördöngősség profivá válni a technikában, nem kell félni tőle. Pusztán némi odafigyelés kell hozzá, és sok - sok szeretet.

Holló és Társa Könyvkiadó

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja