SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"BACH BABÁK" - avagy megszületni biztonságos!

Fáczányi Dóri [cikkei] - 2013-04-24
A virágeszenciák nagy segítséget nyújtanak abban, hogy feloldják az aggódást, a félelmeket a mamában és a babában egyaránt, a várandósság előkészítésében pedig kitisztítják a mamát testileg-lelkileg, és felkészítik a várandósság állapotára. Fontos, hogy a magzat érzi bent a mama minden rezdülését, örömét, bánatát.
"BACH BABÁK" - avagy megszületni biztonságos!

Ezt az albumot szeretettel ajánlom minden nőnek, aki már anya, vagy anyaság előtt áll.

Az a megtiszteltetés ért, hogy az itt jelenlévő Tündérek útját végigkísérhettem szinte az "első gondolattól" egészen a születésig (sőt, még azon is túl), és részesülhettem az örömben én is!

A várandósság 9 hónapja alatt, illetve előtt, édesanyjuk az általam összeállított Bach eszenciákat szedték, ami segített abban, hogy a baba már a pocakban megélhette az "ősbizalom" érzését: "szeretnek és várnak, biztonságos megszületnem". Így a karmikus láncolatok megszakadtak, a félelmek és a komplikációk elmaradtak a várandósság és a szülés ideje alatt. Az eszencia hozzájárult, hogy biztonságosan és időre tudjon érkezni erre a világra mindegyik csöppség! 

Az első baba fogantatása előtt az orvosok azt mondták a mamának, hogy nagy valószínűséggel, soha nem lehet gyermeke! Megjegyzem, itt igazolódik be az az állítás, miszerint „Soha ne mondd azt, hogy soha!”. :))

Voltak tehát, akik még a fogantatás előtt megváratták szüleiket, de a végén úgy döntöttek, belevágnak a "nagy kalandba", szüleik nagy örömére.

Szintén nagy boldogság volt, amikor segített abban a traumaoldó szer, hogy az utolsó képen lévő kis angyalnak (Lénának) a szívpitvara bezáruljon - a kicsi szívén 7 mm-es lyuk tátongott, műteni kellett volna, de a műtét szerencsére elmaradt! :))

Az eszenciák abban is sokat segítenek, hogy a babák számára nélkülözhetetlen anyatej mennyisége is mindig megfelelő legyen...

Íme a babák! :)

 

Ádám

 

Sofia

 

Trisztán

 

Kristóf

 

Ádi

 

Léna


Személyes konzultáció: bejelentkezés e-mailben: info@faczanyifengshui.com vagy telefonon: +36/20-572-85-85.

Személyes találkozásunk alkalmával kb. 1 órás gyógyító beszélgetés során választom ki számodra a megfelelő virágesszenciákat. Várlak szeretettel!

Bach virágterápiás tanácsadás, Feng-shui lakberendezés, tértisztítás, földsugárzás mérés.



Fotó: David Castillo Dominici/Freedigitalphotos

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja