SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Betörés a gyermekkórházba

Családinet [cikkei] - 2010-03-02
Vandál pusztítás történt a Heim Pál Gyermekkórházban.
Betörés a gyermekkórházba

Az ország kiemelt gyermekgyógyászati létesítményét, a Heim Pál Kórházat 2010. február 28-án megdöbbentő esemény érte. A nemzetközi és hazai gyermekgyógyászat kiemelkedő intézményébe betörtek, és igen értékes műszaki-technikai és informatikai eszközöket loptak el. Az éjszakai bűntett a kórház műszaki-technikai épületében történt, miközben a környező épületekben és ellátó helyiségekben kis beteg gyermekek gyógyítása  zajlott.

A rendőrségi nyomozás folyik,  az anyagi kár igen jelentős. A több milliós nagyságrendű bűntett során technikai eszközök, számítógépek és kiszolgáló műszerek tűntek el, a vandál pusztítás során az épületben is számottevő kár keletkezett. A kórház főigazgatója, prof.dr. Harmat György a Napidoktornak elmondta: az egyébként is nehéz anyagi helyzetben levő kórházat az anyagi károk mellett érzékenyen érintette a vandalizmus ténye, mindemellett a gyógyítás folyamatában és színvonalában a bűntény nem okoz semmiféle változást. A kórház orvosai, gyógyítói továbbra is éjjel-nappal, felelősséggel végzik munkájukat, a kis betegek gyógyítását.

Forrás: napidoktor.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja