SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Gilette Fusion ProGlide borotva

Családinet [cikkei] - 2012-12-10
A Gillette megoldást kínál a férfiak számára a kényelmes borotválkozásért akár száliránnyal szemben is - a Gillette Fusion ProGlide borotvával kényelmesen dobható fel a nap
Gilette Fusion ProGlide borotva


 

A legtöbb férfi számára kellemetlen érzés száliránnyal szemben borotválkozni és sokszor ez a kellemetlen érzés, borotválkozás után sem múlik el. Néhányuk számára ez borotvájuk alapvető „kín-tesztje”. A Gillette Fusion ProGlide lehetővé teszi a férfiak számára azt, hogy elképesztően kényelmes legyen a száliránnyal szembeni borotválkozás, ami garantálja, hogy remekül induljon a nap.

 

A férfiak borotválkozási technikája igen változatos. Néhányan csak lefelé húzva borotválkoznak, míg mások kizárólag felfelé húzásokkal. Ám a férfiak többsége vegyesen használ felfelé és lefelé húzásokat. Ennek eredményeképpen sok szőrszálat száliránnyal szemben vágnak le.

A Gillette Fusion ProGlide™ technológiát azért tervezték, hogy hihetetlen kényelmet nyújtson a száliránnyal szembeni borotválkozás során köszönhetően annak, hogy

  • a vékony pengék kis ellenállással siklanak át a szőrszálakon.
  • a Microcomb*-nak, amely segít a szőrszálakat optimálisan a pengék felé terelni, hogy azokat kis vágási ellenállással vágja le a penge.

„A Gillette-nél mindig is hallgattunk a férfiakra.” – mondta Karancsi Zsolt, a Gillette magyarországi szóvivője. „Tudjuk, hogy ha rosszul indítod a napod, onnan minden csak rosszul sülhet el. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk a férfiaknak FELDOBNI a napjukat azzal, hogy kényelmes borotválkozási élményt kínálunk, akár száliránnyal szemben is. A Gillette Fusion ProGlide új mércét állít fel több mint 600 millió férfi számára világszerte, akik a Gillette-re bízzák az arcukat, és nagyszerű kezdést ad a napjaiknak.”

A Gillette termékekről

Gillette Fusion ProGlide borotva

A Gillette Fusion ProGlide, amely a Gillette Fusion áttörést hozó technológiájára épít, egyedülálló technológiák egész sorát egyesíti, melyek a kritikus részeket veszik célba az alapos borotválkozás érdekében, és így biztosít hihetetlen kényelmet és teljesítményt:

  • Újratervezett, alacsony vágás ellenállású pengék a Gillette legvékonyabb pengéivel, finomabb élekkel és alacsony ellenállású bevonattal, ami lehetővé teszi, hogy a pengék könnyedén vágják át a szőrszálakat **.
  • Pengestabilizátor az optimális pengetávolság megtartásához, ami a kényelmet szolgálja, és lehetővé teszi, hogy a pengék igazodjanak az arc kontúrjaihoz.
  • Áramvonalas Snowplow Comfort Guard, amely elvezeti a felesleges borotvahabot, hogy az optimális pengepozíció megmaradhasson, kifeszíti a bőrt az igazán alapos és kényelmes borotválkozásért.
  • Nagyobb méretű Lubrastrip™, ami kevés ásványi olajat és síkosító polimereket tartalmaz, és így lehetővé teszi, hogy a borotva simán haladjon a bőrön ismételt húzások esetén is, vagy ha minden nap borotválkozol.
  • Továbbfejlesztett Precíziós Nyíró megújult pengével és fésűvel, ami a hosszabb szőrszálakat jobban elrendezi, valamint új nyílásokkal a könnyebb öblíthetőségért.
  • Újratervezett markolat nagyobb, ergonómikusabb fogással a nagyszerű irányíthatóságért, kiváló súlyelosztás a fogásváltások közötti könnyű váltások érdekében.
  • Innovatív Microcomb, kizárólag a Gillette Fusion ProGlide Power borotván, amely segít a szőrt a penge irányába terelni.

Egy férfiak számára tervezett bőrápolási program

A Gillette rendkívül jól ismeri a férfiakat és a borotválkozást, és ezt összekapcsolva a P&G szakértelmével a bőrápolás tudományában, megszületett a Gillette Fusion ProGlide és a Gillette PRO továbbfejlesztett bőrápoló-termék család, melyek hihetetlen kényelmet nyújtanak borotválkozás előtt, közben és után, hogy a tökéletes borotválkozási programot kínálják.

  • Gillette Fusion ProGlide borotvazselék: Borotvazselék több síkosítóval a kisebb vágási ellenállás érdekében a Gillette által kínált legjobb borotvasiklást biztosítják. A borotvazselé három változatban kapható: Hidratáló (200ml és 75ml), Hűsítő (200ml), melyek alkalmasak mindennapi használatra érzékeny bőrön is.
  • Gillette PRO 3in1 Instant Hydration Balm (azonnal hidratáló balzsam): egy azonnal hidratáló, könnyű, nem zsíros balzsam B3 és E vitaminokkal, valamint B5 provitaminnal, melyek segítenek kondicionálni a bőrt, illetve SPF15-tel, hogy megvédjük a bőrt az UVA/UVB sugaraktól. Hidratál***, kondicionál és véd egyetlen egyszerű lépésben, a bőrt pedig felfrissíti és revitalizálja egész napra.
  • Gillette PRO Splash: pezsdítő, borotválkozás utáni arcvíz citrus illattal a friss, tiszta érzetért, valamint a remek illatért a bőrön.

A Gillette arra ösztönzi a férfiakat, hogy tegyék a borotválkozást, akár száliránnyal szemben is kellemes élménnyé a Gillette Fusion ProGlide™ borotvával, és dobják fel az egész napjukat.

____________________________
 * csak a Gillette Fusion ProGlide Power-en található
**Elöl elhelyezett pengék
***Hidratál a szárazság és feszülő érzet enyhítése érdekében

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja