SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Juhászné Ráthgéber Réka [cikkei] - 2024-04-04
Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Saját édesapja a nőgyógyásza - kiakadtak a TikTokon a követők a bizalmi viszonyon

Minden gyermek azt szeretné, ha édesapja aktívan részt venne a nevelésében. Ez egészséges együtt töltött időt jelent, valamint olyan bizalmi viszonyt, amiben egy lány mindent megoszthat az édesapjával, ami vele történik.

Nemrégiben a TikTok-on vírusként terjedt el egy videó, amiben egy fiatal nő olyan dolgot osztott meg a követőivel, amire valószínűleg kevesen számítottak: bemutatta a nőgyógyászát, aki történetesen az édesapja volt. Számára ez teljesen normális dolognak tűnt, azonban a felhasználók körében nem aratott osztatlan sikert.

Ennek a „kapcsolatnak” megvannak az előnyei és a hátrányai, hiszen gondoljunk csak bele. Nem kell időpontot foglalni, azonnal megtudhatjuk, ha van valami probléma, valamint nem fogjuk elfelejteni, hogy részt kell vennünk az éves rákszűrésen.

Ugyanakkor a saját édesapánk előtt kell felfeküdnünk a vizsgálóasztalra, ő az első, aki megtudja, hogy unokája születik, valamint ő az, aki közli, ha esetleg fennáll a méhnyakrák veszélye. Érthető a TikTok követők megdöbbenése, de érthető az is, hogy a lány miért választotta az apját erre a nemes szerepre.
 

Amikor az édesapád, aki a nőgyógyászod, valami eltérést lát a leleteiden

A TikTokra feltöltött videó felirata így szólt: "Amikor a nőgyógyászod - aki egyben az apád is - elvégzi az éves rákszűrésed, és rájön, hogy a barátod megcsal téged..."

A videót pár órán belül rengetegen nézték meg, a TikTok-felhasználók véleménye azonban megoszlott.

Videó spanyolul:
 

@isabelsalasv

Quisiera decir que es contenido pero sí sucedió hace años 🫠

♬ Black Swan - Swan Lake - Pyotr Ilyich Tchaikovsky

 

A videóból kiderült, hogy Isabelnek hosszas kezelés ellenére különböző visszatérő fertőzései vannak. Követői azonban elgondolkodtak azon, hogy vajon helyénvaló-e, hogy egy apa egyáltalán megvizsgálhatja-e ilyen módon a lányát.

Néhányan viccet csináltak belőle, azonban többen olyan kérdéseket tettek fel, hogy "Az orvosoknak, nőgyógyászoknak nem szabadna konzultációkat tartaniuk a rokonaiknak, nem?" 

A lány nem értette a videót megnéző emberek kiakadását, számára teljesen természetes, hogy az édesapja a nőgyógyásza.

Ti mit gondoltok erről? Engednétek, hogy egy ilyen közeli rokonotok vizsgáljon meg?

Indexkép (illusztráció): Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja