SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

a K&H gyógyvarázs 2,5 millió forint gyorssegéllyel segíti a kirabolt Heim Pál Kórházat

Családinet [cikkei] - 2010-03-10
2,5 millió forint azonnali támogatást ad a K&H Csoport a budapesti Heim Pál Gyermekkórháznak, ahonnan a napokban betörők több millió forint értékben vittek el berendezéseket.
a K&H gyógyvarázs 2,5 millió forint gyorssegéllyel segíti a kirabolt Heim Pál Kórházat

A bank gyermek-egészségügyet felkaroló gyógyvarázs programja az elmúlt hét év során több mint 270 millió forinttal támogatott 88 intézményt, gyermekgyógyászati- és mentési eszközök vásárlásával.

„Mint annyian, mi is megdöbbenve hallottuk a hírt, hogy Magyarország egyik legfontosabb gyermek-gyógyászati központjában rablás és jelentős kárt okozó rongálás történt. A gyermek-egészségügy meghatározó támogatójaként fontosnak éreztük, hogy hozzájáruljunk a helyreállításhoz és a felszerelések pótlásához. Ezért úgy döntöttünk, 2,5 millió forint azonnali támogatást utalunk át a Heim Pál Gyermekkórháznak, amelyből megkezdhetik a munkát. A kórházban rendkívül felelősségteljes munka folyik, amit eddig is igyekeztünk a lehetőségeinkhez mérten támogatni. Reméljük, hogy a segítségünkkel mielőbb visszatér a munka a megszokott kerékvágásba és a helyreállítás, valamint a berendezések beszerzése után az orvosok és ápolók a legfontosabb feladatra, a gyermekek gyógyítására tudják fordítani minden energiájukat. Mi ebben szeretnénk segíteni, hogy a kis betegek mielőbb újra teljes életet élhessenek.” - mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.



Vasárnap hajnalban törtek be a Heim Pál Gyermekkórházba. A betörők 16 irodát törtek fel a kórház műszaki ellátási központjában, orvosi eszközöket, műszaki cikkeket, számítógépeket, laptopokat és pendrive-okat vittek el, és az épületben is jelentős kárt okoztak.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja