SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kerekítsd fel! - Radnóti Színház akciója az ukrán gyerekek megsegítéséért

Családinet [cikkei] - 2022-03-11
Akciót indít a Radnóti Színház az Ukrajnából menekült családok és gyerekek megsegítésére. A színház arra kéri látogatóit, hogy kerekítsék fel az online vásárolt jegy árát tetszőleges összeggel és a különbözetet teljes egészében arra fordítják, hogy a háború elől hazánkba menekült, otthonukat elvesztett, mindenüket hátrahagyott családoknak és gyerekeknek örömet szerezzenek, legalább egy kis időre elterelve a figyelmüket szomorú helyzetükről.
Kerekítsd fel! - Radnóti Színház akciója az ukrán gyerekek megsegítéséért

A színház munkatársai felveszik a kapcsolatot a táborokkal és nagyobb ideiglenes szállásokkal, szervezetekkel, hogy szolgáltatásban és eszközökben is abban segítsenek, amire valóban szükség van.

A színház kulturális és mentálhigiénés segítséget is igyekszik nyújtani azoknak a gyerekeknek, akik a háború miatt kényszerültek elhagyni otthonaikat. A támogatást a Radnóti Színházért Alapítvány számláján gyűjtik.


 
https://www.hogysegits.hu/

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja