SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Gordon Ramsay - Csak könnyedén (receptesköny)

Családinet [cikkei] - 2009-09-25
Gordon Ramsay híres könnyed stílusáról, Michelin-csillagos éttermeiről és remek könyveiről, melyekben arról ír, hogyan is főzhetünk éttermi menüt otthon. A Csak könnyedén Gordon új oldalát mutatja be.
Gordon Ramsay - Csak könnyedén (receptesköny)

Ebben a könyvben azt osztja meg velünk, hogyan készíthetjük el a konyhánkban minden idők legjobb ételeit anélkül, hogy bankot kéne robbantanunk, vagy órákat kellene a konyhában töltenünk. Mindig a legjobb minőségű alapanyagokat használja (de azért nincs túl sokra szüksége belőlük). Briliánsan kihozza az ételek legfinomabb aromáit a legegyszerűbb főzési eljárásokkal.

Több mint 100 receptet állított össze minden lehetséges alkalomra - legyen szó akár reggeliről vagy ebédről, vacsoráról kettesben vagy egy egész vendégsereggel, meghitt családi vagy baráti partikról. A receptek elegánsak, kifinomultak - de egyszerűek is.



A könyv gyönyörű fotói is azt mutatják: lehet nagyon jól, mégis lazán főzni...

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja