SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Anyahoroszkóp: a Bika anya

Családinet [cikkei] - 2020-02-14
Hogy viselkednek szülőként az egyes csillagjegyek szülöttei? Mik azok a tulajdonságok, amik anyaként előnyt vagy épp hátrányt jelentenek? Most megtudhatod az Anyahoroszkópból.
Anyahoroszkóp: a Bika anya


​Anyahoroszkóp: A Bika anya (április 21-május 20.)

 

Stabilitás

A Bika anya mindig, minden körülmények között elérhető gyermekei számára. Lehet, hogy nem te vagy a világ leglazább anyukája, de az biztos, hogy a gyermekeid száz százalékosan számíthatnak rád. És nem csak ők: téged bármikor berendelhet az óvó néni sütivásáron árulni, és ha nagyon muszáj, az SZMK-t is elvállalod.


A napirend mesterei

Bikaként az élet minden területén a kiszámíthatóságot kedveled, és nincs ez másképp a gyerekneveléssel sem. Számodra a napirend nem a kötöttséget, hanem a biztos kapaszkodót jelenti. Családod állandó ritmus szerint él, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy kézben tartsd a dolgokat.


Neked a gyerek az első

Számodra nem áldozat a gyerekeidet tenni az első helyre az életben. Született anya vagy, a gyerekeidért élsz, és el sem tudod képzelni, hogy ez máshogy  is lehet. Az ő boldogságuk a te boldogságod is, nem tudod magadat elképzelni nélkülük.


Gyengéden fegyelmezel

Nem hiszel a kemény fegyelmezési módszerekben, a nagy szíved miatt nem is lennél ezekre alkalmas, ugyanakkor a „nem” nálad mindig „nem”-et jelent. Kedves, de szívós következetességgel éred el, hogy gyermekeid az útmutatásaidat kövessék. A nevelést hosszú távú feladatnak látod, célod pedig nem a mindennapos csaták megnyerése, hanem az, hogy kötelességtudó, becsületes felnőtteket engedj ki a nagyvilágba.


Jó ízlés és a józan ész együtt jár

Nem csak imádod a finom ételeket és a minőségi borokat, hanem azt is tudod, mit hol tudsz a legjobb áron beszerezni. Valódi élvezetet okoz neked a biopiacon vásárolni, ahol sok eladó már személyes jó ismerősöd, s közben büszke vagy arra, hogy ha jobban utánaszámolsz, még olcsóbban is jöttél ki, mint ha a közeli szupermarketben vásároltál volna össze mindenféle egészségtelen élelmiszert.


Ne légy sznob!

Egyik gyenge pontod a sznobizmus. Jó érzékkel veszed észre, milyen külsőségek kellenek ahhoz, hogy mindenki lássa a jó anyagi helyzetedet, és erre akár a lehetőségeiden túl is áldozol. Elégedett vagy, ha a babádat talpig márkás ruhákba öltöztetheted, és később is fontos neked, hogy „megfelelő” családok gyerekeivel járjon óvodába, iskolába. Nem baj, ha tovább adod nekik a jó ízlésedet, de ne légy a külsőségek rabja!


Merevség

Nehezen változtatsz a szokásaidon, ami önmagában nem akkora probléma, viszont a gyerekneveléshez néha egy kis lazaságra is szükség van. A túlzottan merev hozzáállás főleg kamaszkorban okozhat nehézséget, hiszen a gyerekeid szárnypróbálgatásai szükségképpen vezetnek majd nézeteltérésekhez. Mindenki érdekében próbáld meg elfogadni, hogy nem biztos, hogy a tied az egyetlen helyes út.

Kíváncsi vagy, mi jellemző a többi csillagjegy szülötteire? Olvasd el Anyahoroszkópunkat!

Kép: DarkWorkX / pixabay

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja