SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megható: sírva videózta, ahogy a nővér énekelt az apjával

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-02-21
A haldokló férfi elfekvőbe került, de a nővér gondoskodása miatt mégis sikerült felépülnie.
Megható: sírva videózta, ahogy a nővér énekelt az apjával

A családja azt hitte, Robert már nem fog kijönni élve 

Légzési problémái lettek az idős férfinek, ezért családja bevitte a kórházba. Állapota olyan súlyos volt, hogy végül az elfekvőbe került. 

Egy ott dolgozó nővér, Brenda azonban hamar jó kapcsolatba került vele, és mindent megtett a felépüléséért. Nemcsak a szokásos rutinfeladatokat végezte el, ennél sokkal többet adott az idős férfinek. 

A férfi lányának hamar feltűnt, hogy apja milyen kitüntetett figyelemben részesül. De ami ezután történt, arra nincsenek szavak. 

Apukája elárulta a nővérnek, hogy mi a kedvenc zeneszáma, másnap pedig a nővér már egy dalszöveggel érkezett és közös éneklésbe kezdtek. 
 


 

A nő sírva videózta, ahogy apja a lélegeztető maszk ellenére énekel. Azt mondta, hogy ezek után javulni kezdett a férfi állapota, kivirult és látszott rajta, hogy élni akar. 

Szerinte a nővérnek köszönhető, hogy Robert állapota javulni kezdett, végül pedig teljesen felépült. Brenda, a csodálatos nővér már 14 éve énekel a betegeinek.

Indexkép: Roberta Lytle / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja