SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Kattints rá, Nagyi!" - országos képzési hálózat

Családinet [cikkei] - 2006-09-04
A Budapesti Művelődési Központ a UPC Magyarország Kft. szponzorálásával internetoktatási tanfolyamokat indít az ország nagyvárosaiban idős emberek számára.

 25 órás gyakorlatorientált tanfolyamon a résztvevők megismerkedhetnek a számítógépkezelés alapjaival, valamint megtanulhatják az internethasználat, az internetes keresés és levelezés alapjait. A tanfolyam helyszínenként eltérően ingyenesen vagy jelképes 1 000 Ft-os részvételi díjért vehető igénybe. A tanúsítványt szerzett nyugdíjasok a legtöbb oktatási helyszínen a tanfolyam után ingyenes vagy kedvezményes áron igénybe vehető közösségi internetelérési ponton gyakorolhatják az elsajátított ismereteket.

Oktatási helyszínek: Budaörs, Eger, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szombathely. Érdeklődni a helyi művelődési házakban, vagy a BMK-ban a 371-2760-as telefonszámon lehet.

Várjuk újabb közművelődési partnerszervezetek bekapcsolódását!

Kiss Gábor
"Kattints rá, Nagyi!" program

www.nagyi.bmknet.hu
Budapesti Művelődési Központ
1119 Budapest, Etele út 55.
Telefon: 06/1/371-2876
Fax: 06/1/371-2761
E-mail:
nagyi@bmknet.hu
www.bmknet.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja