SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tanévkezdés - A rendőrség fokozottan ellenőrzi az iskolák környékének rendjét

Családinet [cikkei] - 2011-08-31
A rendőrség szeptember 1-jétől fokozottan ellenőrzi az iskolák környékének forgalmát és rendjét - közölte a Belügyminisztérium kedden az MTI-vel.
Tanévkezdés - A rendőrség fokozottan ellenőrzi az iskolák környékének rendjét

A tárca tájékoztatása szerint Pintér Sándor belügyminiszter a rendőrség utasítása mellett a polgárőrséget és az önkormányzatokat is arra kérte, hogy a szeptemberi tanévkezdés idején "fordítsanak kiemelt figyelmet az iskolák környéki balesetmentes közlekedés biztosítására, továbbá a kábítószerek, illetve egyéb, a diákok biztonságát veszélyeztető tényezők visszaszorítására".

A Belügyminisztérium közleménye szerint az "iskola környékén szolgáló rendőrhöz bizalommal fordulhatnak a tanárok, diákok, az őket kísérő szülők, rokonok bármilyen kéréssel, problémával", hiszen a rendőrök, amennyiben rendellenességet tapasztalnak, azonnal megteszik a szükséges intézkedéseket.

A minisztérium arra kéri a járművezetőket, hogy az iskolakezdés következtében megnövekedő forgalomban is tartsák be a KRESZ szabályait, fokozott figyelemmel közlekedjenek, óvják a gyermekek biztonságát és kerüljék a veszélyes közlekedési helyzeteket.



Forrás: MTI

Fotó: gammelstaad: Schrecksekundenverursacher
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja