SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Apu kávésbögréje - ajándék apák napjára

F-B Zsuzsi [cikkei] - 2009-06-17
Bár itthon még kevesen tudják, de június harmadik vasárnapja Apák napja. Ők is megérdemelnek egy kis ünneplést!
Ennek örömére lepd meg aput ezzel az egyedi kávésbögrével! Akármikor iszik belőle, te fogsz eszébe jutni róla rögtön! Könnyen és gyorsan elkészíthető ajándék, egy kis segítséggel már ovis gyerekek is készíthetik.
Apu kávésbögréje - ajándék apák napjára

Amire szükséged lesz:
 

  • egy fehér kávésbögre
  • fekete, piros, kék/ rózsaszín kerámiafesték
  • vékonyecset (vagy fekete porcelán filc)


Először is tisztítsd meg a kávésbögre festendő felületét. Ecettel is áttörülheted a végén, hogy biztosan zsírmentes legyen. Márts bele a hüvelykujjadat a piros festékbe és nyomd rá a bögrére. Ez a babszem lesz apu. Majd márts bele a mutató ujjadat a kék (vagy rózsaszín) festékbe (attól függően, hogy fia, vagy leánykája vagy-e apukádnak) és nyomd a piros babszem mellé. Ez leszel te. (Ezek a kerámia festékek száradás előtt vízben oldódnak, így könnyen lemoshatod az ujjadról.) Fekete filccel vagy egy vékony ecset segítségével a fekete kerámia festékkel rajzolj lábakat, karokat és hajat a babaszemeknek, és fesd meg a feliratot, ahogy a képen látod. Hagyd száradni legalább egy napot, majd a festék használati utasításában leírtak szerint a sütőben égesd ki a bögrét. Ezt a műveletet azonban inkább hagyd anyura! És már kész is a mű!

Jó készülődést és boldog ünneplést!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja