SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Vasárnapig lehet hitelesíteni a felsőoktatási jelentkezéseket

Családinet [cikkei] - 2022-02-16
Vasárnap éjfélig hitelesíthetők az E-felvételiben a felsőoktatási képzésekre benyújtott és véglegesített jelentkezések.
Vasárnapig lehet hitelesíteni a felsőoktatási jelentkezéseket

Az Oktatási Hivatal (OH) szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: a hitelesítés Ügyfélkapun elektronikusan, továbbá postai levélben is intézhető.

Aki eddig nem regisztrált az Ügyfélkapun, még megteheti: személyesen bármelyik okmányirodában, kormányhivatali ügyfélszolgálati irodában, adóhatóság ügyfélszolgálatán, külképviseleten, és - 2016. január 1-jét követően kiállított érvényes személyazonosító igazolvány birtokában - elektronikusan is. A hitelesítéshez ideiglenes regisztráció nem fogadható el - hívták fel a figyelmet.

A hitelesítés elvégezhető postai úton is: az E-felvételi felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlapot kell aláírni és február 20-ig (vasárnap) az Oktatási Hivatal címére (1380 Budapest, Pf. 1190) postára adni.

A hitelesítés akkor sikeres, ha a jelentkező e-mailben visszajelzést kap, illetve az E-felvételi felületén is megjelenik a hitelesített státusz.

További információk a Felsőoktatási felvételi tájékoztatóban olvashatók.

Forrás: MTI
Nyitókép: depositphotos

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja