SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nagy sikerrel debütált a Zsenigyerek programja

Családinet [cikkei] - 2021-02-18
Az Ediktum Alapítvány egy teljesen formabontó új kezdeményezést hozott létre, amely egy újszerű, a nyugati oktatásban honos módszertannal próbálja az általános iskolás tanulókat tanulmányi versenyre invitálni. Többek közt olyan kreatív kihívásokkal indul a február, mint a "Rajzold meg a világod!", "Te vagy a ritmus!" és "Benned van az X-faktor"
Nagy sikerrel debütált a Zsenigyerek programja

A kezdeményezés, egy olyan gyermekeket motiváló, tanulás és a pedagógus kollégákat otthonról támogató versenysorozat, amelynek fő lényegi pontja az interaktív kommunikáció. A gyermekek számára érdekes, igényes mesék, történetek elolvasásával fogja az értő olvasást, a feladatok elkészítésének képességét fejleszteni. Minden esetben tapasztalt szakértők által összeállított, változatos, humoros kérdéssorok, feladványok segítik a gyerekek és szülők munkáját.

A legfőbb innováció a fiatalos és dinamikus hangvételen túl, a feladatok javításának módszertana. Ha a gyermek elakad, vagy első körben hibázik, akkor javított verziót kap vissza, saját maga tud korrigálni. Így az analitikus gondolkodást kellően tudja fejleszteni, ami a későbbiekben a mindennapos rutinfeladatok könnyű megoldásához lesz szükséges.

Vizuálisan vonzóvá Zseni és Wikka teszi a munkát a gyermekek számára. Zseni reál tárgyakból ügyes kisfiú, Wikka inkább egy humán beállítottságú, de nagyon szerethető kutya. A figurák segítségével vicces képregény és feladatok formájában próbálja majd a Zsenigyerek csapata szerethetőbbé tenni a tanulást.

Zseni és Wikka

A most februárban kihirdetett, kétfordulós versenyek a felfedező-olvasás és élményalapú fogalmazásírás elsajátításának támogatásához használhatók fel. Az óvodai nagycsoportos kortól a hatodik osztályosig, korosztályokra lebontva.
A versenyekről és a feltételekről további információt a www.zsenigyerek.hu oldalon találnak, ahol lehetőség nyílik a jelentkezésre a korosztály és a téma kiválasztásával.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja