SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Az emberek azt kívánták, hogy haljak bele a szülésbe" - 13 évesen esett teherbe, de ettől még nem rossz anya

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-02-16
A 17 éves lány szeretné bebizonyítani a világ számára, hogy igenis jó anya. Kislánya 3 éves, életéről videóblogot vezet.
"Az emberek azt kívánták, hogy haljak bele a szülésbe" - 13 évesen esett teherbe, de ettől még nem rossz anya

Volt, aki azt kívánta, hogy ő és a baba is haljon bele a szülésbe

A 17 éves Maddie Lambert egyedülálló édesanya, aki Texasban él 3 éves kislányával. 

Maddie 13 évesen esett teherbe és rengeteg támadást kapott akkoriban a kora miatt. Sokan kételkedtek benne, hogy képes lesz felnevelni egy gyereket ilyen fiatalon, és rengeteg negatív üzenetet kapott.

Voltak, akik azt mondták neki, hogy tönkreteszik az életét, míg mások az abortuszt ajánlgatták számára. De olyan is akadt, aki azt mondta: szívből kívánja, hogy ő és a baba is belehaljon a  szülésbe. 

Ő maga is elgondolkodott az abortuszon, sőt, az örökbeadáson is, amikor megtudta, hogy várandós. Azonban minden ehhez hasonló gondolata elillant abban a pillanatban, amikor az ultrahangon megpillantotta babáját. Úgy döntött, hogy megtartja és felneveli a kislányát.
 


 

Öngyilkos akart lenni, a baba mentette meg az életét 

Szerette volna megmutatni, hogy fiatalon is lehet valaki jó anya. 

A Truly-nak így nyilatkozott: 

"Everly nemcsak megváltoztatta az életemet, hanem meg is mentette. Régebben depressziós voltam és mielőtt teherbe estem volna, volt egy öngyilkossági kísérletem. Nehezen találtam a helyemet ezen a Földön, nem értettem, miért is vagyok itt. De amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor újra értelmet nyert az életem. Ő az én megmentőm."
 


 

Mindössze 4 hónapos volt a pici, amikor a fiatal anya kitalálta, hogy készít egy YouTube videót a kislányával. Csatornája hamar népszerűvé vált, már több mint másfél millió feliratkozója van. 

Videóiban beszél arról, hogy milyen egyedülálló anyának lenni, mi a jó és a mi a rossz oldala ennek a helyzetnek. Szeretne más fiatal anyának támogatást adni.
 

Én a gyerekkoromat áldoztam fel a gyermekemért

A lány exbarátja 15 éves volt, amikor megtudta, hogy apa lesz. Először el sem akarta hinni és nagyon megijedt. Apasági tesztet követelt, pedig a lány állította, hogy mással nem volt szexuális kapcsolata. 

Az első 10 hónapban nem vett részt az életükben az apa, később azonban megbánta ezt a döntését, és ma már látogatja a kislányát.
 


 

Maddie azt mondta, eleinte gyűlölte volt barátját, amiért eltűnt, de most inkább arra próbál koncentrálni, hogy a kislányuk érdekében a lehető legjobban meg tudják beszélni a dolgaikat. 

"Sokan azt feltételezik, hogy rossz anya vagyok, csak mert tini vagyok, de ugyanolyan szülői képességeim vannak, mint bárkinek. Egy jó anya mindent feláldoz a gyermekéért – én a gyerekkoromat áldoztam fel. Mindent megteszek a kislányomért. Ő a mindenem” – mondja a fiatal anya. 

 

Indexkép: truly / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja