SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megható: így reagál a kislány, amikor meglátja a szüleit a nézőtéren

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-03-20
Mindannyian tudjuk, mennyire fontos egy gyermek számára, hogy a szülei ott legyenek a fellépésén, legyen az bármilyen jellegű. Mindent elárul erről az érzésről a videón szereplő kislány reakciója, amikor meglátta az anyukáját a nézőtéren.
Megható: így reagál a kislány, amikor meglátja a szüleit a nézőtéren

Megható reakció a kislánytól - ilyen fontos az érzelmi biztonság

Képzeljük bele magunkat egy kislány helyébe, aki a nézőtéren áll a többi kis társával egy előadáson, és szemével a közönséget fürkészi. Az anyukáját, az apukáját, a családját keresi. Mindegy, hogy hányan jöttek el a fellépésre, mindegy, hogy számára hány idegen ül a közönségben. Őt csakis az érdekli, hogy ott van-e a családja. Hogy megnézik-e. Hogy büszkék-e rá. 

A videón szereplő kislány is így érezhetett, akinek reakciójától rengetegen elérzékenyültek: könnyekben tör ki, amikor végre meglátja a szüleit a nézőtéren. 


Nemrég mutattunk egy hasonlóan tündéri videót: ezrek arcára csalt mosolyt a kislány és az apukája azzal, ahogy a papa szót tanulják.

Korábban arról írtunk, hogy Vekerdy Tamás gyerekpszichológus szerint "az fogja jól bírni az élet megpróbáltatásait és az lesz eredményes, aki gyerekkorában jól érezhette magát a bőrében, érzelmi biztonságban nevelkedett, önbizalmát megerősítették."

Indexkép: Sovibes / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja